To je to što me zanima!

'Najdraži skok? Uh, definitivno s Madonne na Carmen Electru'

Odlučila je otići na drugi kraj sobe i skočiti na mene... Krv je šikljala na sve strane, a ona je vrištala: 'O, Bože, ubila sam ga'. Samo sam je pogledao i rekao: "Nisi, dušo, samo si mi slomila penis', pričao je Rodman
Vidi originalni članak

Bivši američki košarkaš Dennis Rodman (58) napravi show gdje god stigne. Imate osjećao da njegova slava uopće nije izblijedila po završetku karijere... Snimanje filmova, gostovanja u emisijama, druženje sa sjevernokorejskim liderom Kim-Jong-unom... 

Rodman je dao zanimljiv intervju za jedno britansku televiziju i ponovno izazvao salve smijeha. Nešto stariji NBA pratitelji dobro se sjećaju izvrsne Rodmanove igre u defenzivi (dva puta obrambeni igrač godine), ali i skočnosti. Čak sedam puta Rodman je bio najbolji skakač lige. Pokušao je Britancima objasniti što je zapravo "skok u košarci".

- Zvijezda baca loptu na koš, ja skočim, ulovim loptu pa je opet odnesem toj istoj zvijezdi. Najdraži skok u karijeri mi je onaj s Madonne na Carmen Electru - smijao se Rodman pa bez imalo zadrške opisao trenutak kad je slomio penis:

- Bili smo na nekakvom krstarenju i cijeli dan sam samo pio i partijao... sunce je upeklo, a ja sam i dalje pio i partijao i do kraja večeri se "odvalio kao majka". U jednom trenutku završio sam s jednom djevojkom u kabini na velikom krevetu i moram kazati da je prilično uživala. Odlučila je otići na drugi kraj sobe, zaletjeti se i skočiti na mene... Krv je šikljala na sve strane, a ona je vrištala: 'O, Bože, ubila sam ga, mrtav je'. Samo sam je pogledao i rekao: "Nisi, dušo, samo si mi slomila penis' - ispričao je kontroverzni košarkaš koji je penis lomio čak tri puta.

Rodman od svojih bivših ljubavi najviše pamti Madonnu. Ona ga je tješila nakon njegova prvog razvoda, a bila je tad i na vrhuncu slave. Oboje su privlačili pažnju kontroverznošću, a Madonna je u svemu tome otišla i korak dalje.

- Igrao sam poker u Las Vegasu kad je zazvonio telefon. Tražila je da hitno dođem u New York, tad su bile najveće šanse da ostane trudna. Ostavio sam žetone na stolu i odletio tamo, obavio posao i vratio se avionom nazad u Vegas - piše u Rodmanovoj biografiji 'I Should Be Dead By Now'.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • vedii888 15.04.2020.

    koji lik je taj Rodman.

  • Provokator2322 15.04.2020.

    Srećom da je moj mal barem ga je teže slomiti.

  • samostalnireferent 15.04.2020.

    Kakva obrana ovo ono? Kada pričamo o obrani u NBA onda postoji samo jedan čovjek s puno imena a uobičajeno se skraćuje na dva: Dikembe Mutombo. Kraj. Nema dalje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare