To je to što me zanima!

Najkraći debi u NBA povijesti: Srpski div igrao pet desetinki!

BOBAN REKORDER Boban Marjanović trebao je omesti izvođača auta, a nakon što su Dallas Mavericsi izgubili loptu, trener Clippersa Doc Rivers izvadio ga je iz igre i uveo Galilinarija
Vidi originalni članak

Boban Marjanović, srpski 221 centimetara visoki centar debitirao je za Los Angeles Clipperse u utakmici protiv Dallas Mavericksa.

Doc Rivers ga je uveo u igru sedam desetinki prije kraja, Boban je u igri proveo pet desetinki što je vjerojatno najkraći debi u povijesti NBA lige.

Marjanović je imao zadaću omesti izvođača auta kod 104-101 za Clipperse. Lopta ga je ipak preletjela, ali Mavericsi su je izgubili pa je Rivers dvije desetinke prije kraja izvadio Marjanovića i vratio u igru Gallinarija.

Završilo je 104-101 za Clipperse.

POGLEDAJTE VIDEO

 

Skači, Bobane, skači!

Marjanović je u NBA došao iz Crvene zvezde 2015. Nakon sezone u San Antonio Spursima potpisao je trogodišnji ugovor s Detroit Pistonsima, ali tamo je ostao samo godinu i pol i od ove godine igra za Clipperse.

Ovakve kratkotrajne epizode nisu mu strane u NBA karijeri.

Prošle godine, kad je igrao za Detroit, trener ga je uveo zadnje dvije desetinke sekunde. Imao je samo jednu zadaću, omesti protivničko izvođenje lopte ispod koša. 

SKAČE KAO ZEC Što da radim? Skači, Bobane: Srpski div nasmijao internet

Boban je stao ispred suca i gostujućeg igrača koji je namjeravao izvesti loptu, a u isto je vrijeme gledao prema svojoj klupi gdje su mu trener i suigrači govorili što da radi. Upute su bile jasne: "Skači, Bobane".

I tako je Boban počeo skakati, doduše, nešto ranije nego što je trebao što je izazvalo smijeh na klupi Detroita.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Yuri04 07.02.2018.

    Marko dragi njega ismijavaju za 7mil. a tebe citaoci 24h za 3000kn

  • POTYAM 07.02.2018.

    I ja bi da udem stotinku ako treba samo da zaradim upola od onog sto on zaradi

  • nokia0102 06.02.2018.

    Boban je legenda!

Komentiraj...
Vidi sve komentare