To je to što me zanima!

Najlakša utakmica za Štimca, Mamić ide po nastavak niza

Posljednji Zadar će danas (19 sati) u Stanovima ugostiti prvoplasirani Dinamo. Trener 'modrih' traži nastavak niza nepobjedivosti, a Štimac bijeg s dna tablice
Vidi originalni članak

Ovo su najlakše utakmice za nas. Veselimo se tom dvoboju. Nije sporno da je Dinamo favorit, ali to ništa ne znači. Svoju nadmoć morat će dokazati na travnjaku, rekao je Igor Štimac o današnjoj (19 sati) utakmici Zadra i Dinama.

'Modri' na Stanove dolaze kao prvoplasirana i neporažena momčad prvenstva. I dok je Zadru cilj bijeg s dna tablice, prvak ima svoje želje iako je naslov gotovo osiguran. Veliki motiv zagrebačkoj momčadi je završiti sezonu Prve HNL bez poraza, a njihovom treneru Zoranu Mamiću podebljati rekordni niz nepobjedivosti. Remijem s Rijekom u polufinalu Kupa Zoran je postao rekorder po broju utakmica bez poraza u svim domaćim natjecanjima. Mamić je sada na brojci 35 te je tako prestigao Ćiru Blaževića i Branka Ivankovića.

- Zadar je uvijek teško gostovanje za nas, teren je mali i nekvalitetan. Usko je pa ne možemo razviti svoju igru kako treba. Zadar pod Štimcem ima glavu i rep - rekao je Mamić.

Uz trenerov rekord, Dinamo je već oborio i niz nepobjedivosti u prvenstvu. Gledamo li samo HNL 'modri' su sada na 30 utakmica bez poraza u nizu. Razlika između Dinama i Zadra je 44 boda, no ovo nikako neće biti lagan zadatak za Zagrepčane.

- Imamo mi dosta ambicija u tom srazu, uz podršku s tribina vjerujem da možemo ostvariti i dobar rezultat - zaključio je Štimac.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • bbbdado 25.04.2015.

    Dinamo je bio bolji i zaslužena pobjeda

  • 25.04.2015.

    Štimac se skocko...nešta tu smrdi...da su se ovako borili protiv Osijeka...kriva utakmica Štico...

  • hrvatsko__kraljevstvo 25.04.2015.

    Bravo za RNK Split, nadam se da sutra Slaven gazi tugu s juga Hajduk i da ce Split osigurati 4. mjesto koje vodi u Europu

Komentiraj...
Vidi sve komentare