To je to što me zanima!

Najseksi borba vol. 2: Ostovich i VanZant borit će se bez rukavica

Američke borkinje već su se susrele u siječnju 2019. u UFC-ovom oktogonu, a Paige je slavila polugom. No, ovog puta će se boriti pod okriljem BKFC promocija pa će pravila biti drugačija
Vidi originalni članak

Rachael Ostovich dobila je otkaz u UFC-u prije pet mjeseci nakon poraza od Gine Mazany, a borkinja rođena na Havajima se nakon posljednje borbe posvetila modelingu gdje je i stvorila najveću popularnost. 

PAIGE VANZANT Borkinja opet provocira: Izvijala se u bazenu i zatresla guzom...

Mnogi su tada predviđali kraj karijere prelijepe borkinje balkanskih korijena, ali to se ipak nije dogodilo. Ona je, naime, sve dogovorila s Bareknuckle Fighting Championship promocijom u kojoj bi trebala debitirati ovog ljeta.

A na suprotnoj strani će se naći još jedna bivša UFC-ova borkinja, također ljepotica, a radi se, naravno, o Paige VanZant.

ŠTETA Ostovich pala na doping testu! Ništa od novog meča s VanZant

Bit će to revanš budući da su se ove dvije borkinje već susrele u UFC-ovom oktogonu u siječnju 2019., a Paige je tada slavila polugom u drugoj rundi.

Pitanje je koliko će to biti kvalitetna borba iz boksačkog kuta, ali sigurno je da BKFC zna što radi budući obje borkinje imaju 'vojsku' fanova na društvenim mrežama.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • sircus 29.04.2021.

    samo rvanje u bazenu sa blatom...bez udaraca

  • Plenković 29.04.2021.

    Dobre uff Bilo bi dobro s njima se pohrvati

  • Adisibio 29.04.2021.

    Na instaču pod fasadom izgledaju dobro, a kad ih vidiš u ringu bez šminke dobiješ odmah derekciju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare