Obavijesti

Sport

Komentari 13

Borkinja opet provocira: Izvijala se u bazenu i zatresla guzom...

Borkinja opet provocira: Izvijala se u bazenu i zatresla guzom...

Bivša UFC-ova borkinja nedavno je pokrenula stranicu "PaigeFanZant" na kojoj objavljuje eksplicitne snimke i fotografije, naravno po određenoj cijeni, a promovirala ju je i na Instagramu video uratkom

VIDEO

Plavokosa ljepotica Paige VanZant i dalje je najpopularnija borkinja bez obzira što je taj epitet najmanje stekla - borbama. Iako je donedavno tvrdila da ju ne zanima zarada na svom tijelu, to se očito promijenilo kada je shvatila koliko je to lakše i profitabilnije od 'batina'.

Pokretanje videa...

01:00

Nedavno je pokrenula web stranicu "PaigeFanZant" na kojoj objavljuje privatne snimke i fotografije. Doduše, takvih ima i na svom Instagramu gdje ju prati skoro tri milijuna ljudi, ali tamo su očito eksplicitnije pa ih je odlučila i dobro naplatiti.

VanZant o serijalu fotografija: To mi je bila najbolja ideja ikad!
VanZant o serijalu fotografija: To mi je bila najbolja ideja ikad!

Upravo je na Instagramu objavila promotivni video za spomenutu stranice kojim se nada proširiti poslovanje i dobitni dodatne 'fanove', a Vi sami procijenite je li ovo dosad njezin najprovokativniji video uradak do sad. 

Bivša UFC-ova borkinja trenutno je pod ugovorom s BKFC (op.a Bare Knuckle Fighting Championship) promocijom u kojoj je izgubila u svom debiju nakon čega je izjavila kako je još gladnija za uspjehom te da joj to nije bila posljednja borba u toj organizaciji, a to je potvrdio i šef BKFC-a David Feldman.

Podsjetimo, Paige je u srednjoškolskoj dobi proživjela silovanje nakon kojeg joj je trebalo puno vremena da se oporavi, a očito je spas našla u borilačkim sportovima.

- Napili su me. Pokušala sam se braniti, ali kao da sam bila zacementirana za tlo. Bila sam svjesna, ali tijelo mi je bilo mrtvo. Znala sam što se događa, ali nisam ništa mogla učiniti, nisam se mogla oduprijeti - ispričala je svoje iskustvo u jednom intervjuu.

VanZant oduševila: Odradila je vruće fotkanje u donjem rublju
VanZant oduševila: Odradila je vruće fotkanje u donjem rublju

Nakon što je bila seksualno zlostavljana, Paige je trpjela i psihičke traume u školi i izvan nje.

- Pred kućom sam znala pronaći kondome koje je netko objesio na drvo. To zlostavljanje bilo mi je najgore što postoji i to je jedan od razloga zašto sam odlučila napisati knjigu.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića