To je to što me zanima!

Najskuplje pojačanje Dinama, Adrian Calello, odlazi u Sienu?!

Argentinac s Dinamom ima ugovor do lipnja 2014., pa u Maksimiru očekuju odštetu, koja vrlo vjerojatno ne bi bila velika. Krunoslav Jurčić ne računa na Adriana Calella
Vidi originalni članak

Calello je još Dinamov igrač, imamo važeći ugovor. Ima nekakvih ponuda, ništa služebno, sve je na rekla-kazala, objasnio je situaciju Zoran Mamić.

Talijanska Siena izuzetno je nezadovoljna Urugvajcem Ribeirom Rodriguezom, koji je trenutačno na posudbi u Boca Juniorsima, pa je na mjesto zadnjeg veznog odlučila dovesti Adriana Calella.

Argentinac s Dinamom ima ugovor do lipnja 2014., pa u Maksimiru očekuju odštetu, koja vrlo vjerojatno ne bi bila velika. Krunoslav Jurčić ne računa na Calella, a Mamić ne želi plaćati igrača koji ne trenira s prvom momčadi. U Dinamu su Calella u zimu 2009. doveli kao najskuplje pojačanje u povijesti kluba. Platili su ga 2,2 milijuna eura.

Sieni odgovara jer Calello, uz argentinsku, ima talijansku putovnicu.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Ivan Lešić 17.01.2013.

    pa zato ih navijaci i dolaze gledat zato sto se trude ............nemoraju osvajati da bi ih se voljelo samo da pokazu zelju za osvajanjem!!!!!!!a trofeji ce doci ...barem jedan ove godine a sljedece i vise!!!!!!!!!!!!!!!!

  • DinamoTommy 17.01.2013.

    http://povijestdinama.com/index.php/aktualno/item/258-ante-pavlovic-kao-direktor-dinama-1982-vise-nas-necete-krasti

  • gallaz 17.01.2013.

    prije 3 godine shakthar je za njega nudio 7milja dolara. . . al mamicu je to bilo premalo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare