To je to što me zanima!

Najtrofejniji vozač u povijesti F1 blizu je produljenja ugovora

Ovdje se radi o prijateljstvu. Lewis je vrlo važan, ne samo za našu momčad, već i za marku Mercedes. Ali pravila u Formuli 1 se mijenjaju i to je također tema naših pregovora, kazao je Toto Wolff
Vidi originalni članak

Sedmerostruki svjetski prvak Lewis Hamilton i Formula 1 ekipa Mercedes na pragu su novog produženja ugovora, tvrdi njemačka agencija DPA.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mercedes na kraju prošle sezone, u kojoj je osvojio gotovo sve, naglasio da je Hamiltonov novi ugovor samo formalnost,ali  to dosad ipak nije provedeno.

SIR LEWIS Hamilton dobio viteški naslov

- Uskoro je to vrlo rastezljiv koncept. Ali to će biti uskoro, više nismo jako daleko. Ovdje se radi o prijateljstvu. Lewis je vrlo važan, ne samo za našu momčad, već i za marku Mercedes. Ali pravila u Formuli 1 se mijenjaju i to je također tema naših pregovora - kazao je vođa Mercedesa Toto Wolff

Prema Wolffu, Hamilton bi trebao biti potpisati sredinom ožujka prije početka testiranja u Bahreinu, ali mu očito ipak neće biti ponuđen dugoročni ugovor s Mercedesom, jer je Wolff produljenje za tri sezone smatrao nerealnim.

Hamilton je s Mercedesom je od sezone 2013., ali potpisuje kraće ugovore, a posljednji je zaključio na dvije godine u 2018., pa je taj istekao prošlog prosinca.

'TO NIJE ŠALA' Hamilton nije dobro: Korona me uništila, sretan sam što sam živ

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Filip2244 28.01.2021.

    Ne brinite, potpisao je on vec odavno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare