To je to što me zanima!

Najveći je u povijesti Wengena: Ivica je uzeo gitaru i rasturio...

Ivica je u Wengenu dobio nagradu za najuspješnijeg skijaša u povijesti ove utrke. 'Profesor' je u Wengenu slavio šest puta, a 13 puta je bio na postolju. Primio je nagradu i zasvirao kao u dobra stara vremena
Vidi originalni članak

Ivici Kosteliću Wenger je uz Sljeme najdraže brdo svijeta.

Tu je 'profesor' slavio šest puta, na postolju je bio čak 13 puta. Odvozio je u Wengenu prvu i zadnju utrku u Svjetskom kupu i službeno je dobio nagradu za najsupješnijeg skijaša Svjetskog kupa ove kultne utrke u povijesti! 

Došao je Ivica po nagradu i, kao nekad nakon utrka, uzeo je gitaru i zasvirao. U Wengenu je playlista gotovo uvijek bila ista - 'Vogellisi', tradicionalna švicarska pjesma koju je i ovaj put publika pjevala s Ivicom.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Objavio je video Ivica na svom Facebooku.

- Ne mogu opisati koliko mi je sreće i veselja donijelo ovo malo, ali mitsko skijaško mjesto u Berner Oberlandu. Ovdje sam se prvi put utrkivao 2000. godine i 2017. sam odskijao svoju zadnju utrku. Wengenske strmine donijele su mi šest pobjeda i 13 postolja. Publika i ja smo zajedno pjevali 'Vogellisi' kao nekad. Toliko emocija - napisao je Ivica.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 20.01.2019.

    da rasturio.. nemren verovat...

  • mrTrobec 20.01.2019.

    Još da je pametan

  • Mthesecond 20.01.2019.

    Nekako mi ne leži,ne ide gitara uz njega,njegov tip...Kao da neko strano tijelo drži u ruci...Haha...Tamburica,gajde to bi već išlo...Haha...

Komentiraj...
Vidi sve komentare