To je to što me zanima!

Najveća regionalna MMA nada bori se u pulskoj Areni: Čeka ga najteži ispit dosad i TUF borac

Nakon operacije koljena i kratkog oporavka u kavez najbrže rastuće MMA organizacije u ovom dijelu europe vraća se Marko 'Skull crusher' Bojković i to protiv neugodnog Brazilca
Vidi originalni članak

Ribeiro mi je rekao da sam mala pi*kica kad je potpisao za FNC, sad ću ga zato poslati u mirovinu. Napisao je to na Instagramu Marko Bojković (20, 3-0) po mnogima najveća nada regionalnog MMA-a i zvijezda Fight Nation Championshipa.

NAJVEĆI REGIONALNI POTENCIJAL Životna priča srpskog borca koji stiže u Zabok: Bio sam gladan i pješačio po 10 km zbog treninga

Podsjetimo, Bojković je posljednji put nastupio u ožujku na petoj priredbi FNC-a u Zaboku gdje je pobijedio čvrstog Luku Giorgadzea (25, 4-1), a nakon toga je išao na operaciju koljena.

No, nije dugo mirovao. Ubrzo je bio u dvorani beogradske Ahilej borilačke akademije gdje se s trenerom Ivanom Đorđevićem 'Ickom' priprema za nadolazeći veliki izazov.

Riječ je o Brazilcu Arlenu 'Benksu' Ribeiru (31, 11-4) koji se natjecao u brazilskom izdanju 'The Ultimate Fightera' u organizaciji UFC-a. Već je počeo primati prijetnje putem inboxa s brazilske strane i istaknuo da se nikad neće spustiti na razinu da vrijeđa nečiju obitelj. 

Podsjetimo, prije spektakla u Puli očekuje nas početak treće sezone 'Armagedon Jamnica Pro Sport' MMA lige koju ćete u petak 29. srpnja, s početkom u 20 sati moći pratiti u izravnom prijenosu putem YouTube kanala 24sata. Karte za priredbu možete kupiti OVDJE, a prijenos će biti besplatan.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • pametnijiodtebe 26.07.2022.

    Kakva zvijezda, Vaso Bakocevic je najveci borac s ovih prostora

Komentiraj...
Vidi sve komentare