To je to što me zanima!

'Najveći sam navijač Kosova i želim da se kvalificira na Euro'

Kosovari zaostaju samo bod za drugoplasiranom Češkom i puno će odgovora dati sljedeće kolo kada će gostovati u Češkoj. Ostanu li neporaženi, tražit će u posljednjem kolu čudo protiv Engleske
Vidi originalni članak

Kosovo i dalje živi nogometni san. Dva kola prije kraja kvalifikacija posve je u igri za plasman na Euro nakon što je u Prištini pala Crna Gora (2-0). Bivši dinamovac Rrahmani načeo je goste u desetoj minuti, a dokrajčio ih Muriqi. Za erupciju na Fadil Vokrriju.

KOSOVO NA KORAK DO EURA Rrahmani je srušio Crnogorce, Rusi planirali diverziju dronom

Kosovari zaostaju samo bod za drugoplasiranom Češkom i puno će odgovora dati sljedeće kolo kada će gostovati u Češkoj. Ostanu li neporaženi, tražit će u posljednjem kolu čudo protiv Engleske kada će Česi igrati kod otpisane Bugarske.

Uglavnom, na tom putu puno im sreće želi Fatos Beqiraj, crnogorski reprezentativac koji je rođen na Kosovu.

- Bila je ovo posebna utakmica, vratio sam se u Prištinu nakon 12 godina. Kosovo je zaslužilo pobjedu i želim im da se kvalificiraju na Euro jer to zaslužuju - rekao je nekadašnji Dinamov napadač za kosovski Telegrafi.

- Bit ću najveći navijač Kosova i pratit ću njihove utakmice do posljednje sekunde.

Imat će i vremena jer njegova je Crna Gora ispala iz svakih kombinacija. U sedam utakmica nema ni pobjedu, osvojila je tek tri boda uz katastrofalnu gol-razliku 3-15.

Beqiraj je u Dinamo stigao 2010. godine, a otišao u siječnju 2014. s 37 golova na kontu u 125 nastupa. Trenutno je u izraelskom Maccabiju iz Netanye.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 15.10.2019.

    Kosovo, moguće da prođu, imaju odlične nogometaše, vjerujem u prolaz

  • biberrr 15.10.2019.

    Jako je Kosovo,uvijek su obilovali odličnim nogometašima. Lijepo bi ih bilo vidjeti na Euru.

  • tomislav22 15.10.2019.

    Sretno braći sa Kosova

Komentiraj...
Vidi sve komentare