To je to što me zanima!

Nakon Aube, na meti pljačkaša našla se i zvijezda Real Madrida

Provalnici su u utorak u ranim jutarnjim satima metalnim šipkama provalili u dvorište kuće Danija Carvajala, ali ih je u njihovom daljnjem naumu spriječio alarm
Vidi originalni članak

Zvijezda Barcelone Pierre-Emerick Aubameyang opljačkan je u svom domu u nedjelju u noćnim satima, a provalnici su ga pretukli pred ženom i prisilili ga da otvori sef. Naoružani nasilnici ukrali su nakit, a policija i dalje istražuje slučaj. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Samo dva dana kasnije, na meti provalnika našao se i igrač Real Madrida Dani Carvajal koji je imao više sreće od gabonskog napadača. 

Prema pisanjima španjolskih medija, provalnici su u utorak u ranim jutarnjim satima metalnim šipkama provalili u dvorište njegove kuće, ali ih je u njihovom daljnjem naumu spriječio alarm. 

Provalnike su snimile nadzorne kamere te ih policija u ovom trenutku pokušava pronaći. Španjolac tijekom ovog nemilog događaja nije bio doma, ali termalne kamere detektirale su ih u dvorištu nakon čega su uspjeli pobjeći. Policija je došla na mjesto događaja te ih na temelju snimki nadzornih kamera traži. 

Aubameyang se nakon pljačke oglasio putem društvenih mreža te se zahvalio svima na podršci. 

Karim Benzema također je jedan od nogometaša koji se ove godine našao na meti pljačkaša. Bilo je to u siječnju kada je s Realom na Santiago Bernabeu igrao protiv Elchea. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Tko sere 53 01.09.2022.

    Mom su prijatelju dvojica tako na floridi, samo ovaj je bia doma. S prijateljem se čujem i danas, a ta dvojica nikad nisu stigla doma 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare