To je to što me zanima!

Nakon 'bilih i modrih': Osijek i Rijeka dobili državne potpore

Još su dva hrvatska prvoligaša iskoristila mogućnost prijave za mjeru pomoći očuvanja radnih mjesta. Tako su Osijek i Rijeka predali zahtjeve Hrvatskom zavodu za zapošljavanje
Vidi originalni članak

Dinamo i Hajduk zatražili su potpore za tvrtke pod kojima su organizirali svoje fan i web shopove, Rijeka i Osijek prijavili su se prijaviti za sredstva za očuvanje radnih mjesta. Osijek u školi nogometa te njenoj menadžerskoj agenciji dok je Rijeka za potporu prijavila tvrtku koja upravlja i održava kompleks na Rujevici.

Klubu iz Gradskog vrta je tako isplaćeno 58.500 kuna za 18 zaposlenika škole nogometa te 3.250 kuna za jednog radnika u ANKOS-u, a Rijeci 35.750 kuna za 11 zaposlenika Stadion Kantride. Formalni vlasnik tvrtke Stadion Kantrida je Teanna Limited iz Londona koja je i većinski vlasnik HNK Rijeke, piše nogometplus.

Također, istiiču da su potporu za očuvanje radnih mjesta iskoristili i pojedini nogometaši i treneri koji su u klubovima zaposleni na temelju ugovora o djelu te imaju registrirane obrte. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 29.04.2020.

    Ostale klubove necu komentirati jer me ne zanimaju, ali moram reci da me je jos jednom sram odluka koje Brbic donosi. Milijune vrte na vecinom poluigracima, a od drzave traze pisljivih 16.000 kn.

Komentiraj...
Vidi sve komentare