To je to što me zanima!

Nakon Bukve sporazumno se s Hajdukom razišao i Iluridze

Čelnici Hajduka, nakon Harisu Bukvi prošlog tjedna, otpusnicu su dali i Giorgiju Iluridzeu u srijedu. Gruzijac je odigrao 13 prvenstvenih utakmica zabivši tek gol...
Vidi originalni članak

Hajduk je odlučio riješiti se viška igrača, koji se nisu uspjeli na pravi način nametnuti Igoru Tudoru svojim igrama, a već drugi 'otpisani' u samo nekoliko dana je Giorgi Iluridze.

Nakon što su se 'bijeli' sporazumno razišli s Harisom Bukvom prošlog petka, otpusnicu su danas dali i gruzijskom napadaču.

Iluridze je stigao na Poljud prošlog ljeta iz Dile Gori s kojom je upravo Splićane izbacio iz pretkola Europske lige, ali u Hajduku se nije previše naigrao. Gruzijac je skupio 13 ligaških nastupa zabivši samo jedan gol. Debitirao je u derbiju protiv Dinama 14. rujna prošle godine na Poljudu.

Najupečatljiviji događaj vezan za igrača bio je nedavni sudar zabivši se s automobilom u drvo, bez fizičkih ozljeda.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • hyndai 17.04.2014.

    Atomsko pojačanje kao dokaz hajdugove "struke".Nesposobniju upravu i predsjednika nikada nisu imali a teško da će takve ikada više i imati.Sramotno,napravili su to da se svi sprdaju sa njima.

  • Vladek78 17.04.2014.

    taj da je bio neki dobar davnih dana bi gruziju napustio

  • MoaChu Na 16.04.2014.

    sad ce preci u dinamo i kad zabiju gol hajduku ce se veselit kao da su osvojili ligu prvaka sto pokazuje kakav je hajduk klub

Komentiraj...
Vidi sve komentare