To je to što me zanima!

Nakon čak 19 dana: Cristiano Ronaldo više nema korona virus

Ronaldo je propustio zadnjih pet utakmica, a u subotu ga čekaju medicinski pregledi. Bude li sve u redu, mogao bi biti u momčadi za nedjeljno gostovanje kod Spezije
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo oporavio se od Covida-19!

POGLEDAJTE VIDEO: Cristiano Ronaldo u svom muzeju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tako glasi najnovija vijest iz tabora Juventusa u kojem je ista dočekana s itekakvim olakšanjem. Jer odužila se dobro Ronaldova izolacija i borba s korona virusom koja je potrajala čak 19 dana. 

KORONA OKRŠAJ Ibrahimović poručio Ronaldu: Ti nisi Zlatan, ne izazivajte virus

Portugalac je činio sve što je mogao da izađe iz karantene za susret s Lionelom Messijem, ali u utorak, dan prije utakmice Juventusa i Barce, test je pokazao da i dalje u sebi ima tragove virusa. Stoga je Juve bio uskraćen za najveću zvijezdu, a nogometni svijet za duel CR - Messi.

Ronaldo je tada bio prilično bijesan jer je očekivao negativan rezultat...

- Osjećam se dobro, zdrav sam. Ali PCR test je sranje - napisao je Ronaldo pa onda obrisao drugi dio svoje objave na društvenim mrežama.

ŽESTOKO PO RONALDU Talijanski doktor spustio CR-u: 'Dobrodošao među virologe' INTERNET-UTAKMICA Barca izdominirala Juventus pa ga još i trolala: Drago nam je što ste mogli gledati GOAT-a...

Ronaldo, koji je prvi pozitivan test dobio 13. listopada na testiranju uoči utakmice Portugala i Švedske, propustio je kasnije još četiri utakmice Juventusa (Crotone, Dinamo Kijev, Verona, Barcelona), a u subotu ga čekaju medicinski pregledi. Bude li sve u redu, mogao bi biti u momčadi za nedjeljno gostovanje kod Spezije. 

U međuvremenu svakodnevno je izvještavao svoje fanove što radi u izolaciji u kojoj mu uopće nije bilo loše. Dapače. Uz "ronaldovski" ritam treninga i prehrane uspio je promijeniti i imidž obrijavši glavu.

Također, vrijeme u borbi s koronom iskoristio je i kako bi pogledao posljednju (?) borbu u karijeri velikog prijatelja Khabiba Nurmagomedova.

- Otac ti je ponosan, čestitam, brate - napisao je objavivši fotografiju na kojoj gleda Khabibovu borbu...

Idi na 24sata

Komentari 25

  • KARL_3 31.10.2020.

    Ronaldova zarada u 2020: 30mil od juventusa 40mil instagram 35mil od whoa za promociju korona virusa

  • KimboSlice 31.10.2020.

    Chupa chups lizaljka

  • johnny001122 31.10.2020.

    meni ovaj uopce ne lici na ronalda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare