To je to što me zanima!

Nakon ovog poteza Federera Kyrgios je zinuo i tako ostao...

Roger Federer pobijedio je Australca Nicka Kyrgiosa 6-4, 6-1, 7-5 za osminu finala US Opena. Veliki Švicarac još je jedanput zadivio svijet. U trećem setu odigrao je poen turnira nakon kojeg se Kyrgios 'ukipio'
Vidi originalni članak

Kako igra Roger Federer!

Najveći tenisač svih vremena bez problema riješio je Australca Nicky Kyrgiosa 6-4, 6-1, 7-5 za osminu finala US Opena. Usput je odigrao poen turnira nakon kojeg su publika, TV komentatori, ali i njegov protivnik ostali zabezeknuti.

U trećem setu Kyrgios je bio na servisu. Federer mu je vratio servis kratkom loptom, Australac je uz puno osjećaja odigrao fantastičnu skraćenu loptu kojom je potpuno izbacio Rogera van terena i to bi bio poen u 99 posto slučajeva. U onih jedan posto, kad je prekoputa mreže Federer, možete samo gledati i zapljeskati.

Pogledajte što je stigao veliki Švicarac... 

ZABAVA! KVIZ: Koji je sport idealan za vas?

Na US Openu Federer još nije izgubio ni set, u osmini finala čeka ga nepostavljeni Australac John Millman, 55. igrač svijeta. U istom dijelu ždrijeba je Novak Đoković koji također igra  protiv nepostavljenog igrača, Portugalca Joaoa Souse i, ako ne bude senzacija, u četvrtfinalu US Opena čeka nas prava poslastica: Federer - Đoković!

Idi na 24sata

Komentari 62

  • blokirani_lovac 02.09.2018.

    Mogu razumeti da neko napise GOAT, najveci, najbolji, i slicno ali nemoze tek tako da se pise da je gospodin !!! Odelo ne cini coveka !!!

  • bikarius_1 02.09.2018.

    Jos uvijek izivam gledajuci ga..hvala RF

  • 02.09.2018.

    Njega Nick voli...nije mu gust uprit protiv Rogera ali Novak mu je samo takav gust!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare