To je to što me zanima!

Nakon rovovske bitke Son zabio za tri boda Spursa kod Burnleya

Tottenham je u šestom kolo izborio tešku, ali zasluženu pobjedu na stadionu Turf Moor u Burnleyu (0-1). Vodeći strijelac lige Son Heung-Min zabio je u 76. minuti za pobjedu
Vidi originalni članak

Na večerašnjem derbiju u Burnleyu, Tottenham je pobijedio domaćina (0-1) golom Sona (28) na asistenciju Kanea

Podsjetimo, Son je prošle godine, također na utakmici protiv Burnleya zabio jedan od najljepših golova u povijesti Premier lige. Koreanac je zabio gol u 32. minuti za 3-0, a utakmica je završila rezultatom 5-0. Son je trenutno vodeći strijelac Premier lige s osam golova u odigranih šest utakmica.

Tottenham je trenutno peti na ljestvici s 11 bodova iza Evertona i Liverpoola, Aston Ville, Leicestera, a Burnley ostaje na 18. mjestu tik ispod crte. 

POGLEDAJTE VIDEO: WBA slavi ulazak u Premiership

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U ranije odigranom susretu West Bromwich Albion, kojeg vodi hrvatski stručnjak Slaven Bilić, je odigrao 1-1 na gostovanju kod Brighton & Hove Albiona i još uvijek nema niti jednu pobjedu ove sezone.

Bilić niti u šestom pokušaju nije uspio ostvariti prvu pobjedu ove sezone. No, za utjehu uspio je izboriti remi, treći ove sezone, izjednačivši u samoj završnici utakmice.

WBA - BURNLEY 0-0 Bilić i dalje bez pobjede: Bili su bolji od Burnleya, uzeli tek bod

Brighton & Hove Albion je poveo u 40. minuti nakon autogola Jakea Livermorea. Branislav Ivanović je pokušao 'očistiti' jednu opasnu loptu ispred gola, no napucao je Livermorea od kojeg se lopta odbila u mrežu.

WBA je bio korak do izjednačenja u 76. minuti, no Matheus Pereira nije iskoristio obećavajuću šansu. Pucao je s poludistance, ali je pogodio lijevu stativu.

VIDEO: MOURINHO U ŠOKU Spursi u 82. vodili 3-0 i uspjeli sve prosuti: Eh, to je nogomet

Ipak, gosti su izjednačili u 83. minuti golom Karlana Ahearnea-Granta. Robinson je povukao po desnom krilu, ubacio u sredinu do Ahearnea-Granta koji je zabio pod prečku.

Filip Krovinović je za West Brom igrao cijeli susret, a u 3. minuti je imao obećavajuću priliku. Pucao je s ruba šesnaesterca, no Mathew Ryan je bio siguran.

POGLEDAJTE VIDEO Lloris i Son umalo se potukli na terenu! Mourinho: Predivni su

Nakon šest kola WBA se nalazi na 17. mjestu s tri boda, dva više od Burnleyja, Sheffield Uniteda i Fulhama. Brighton je na 16. mjestu s pet bodova.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare