Obavijesti

Sport

Komentari 22

Spursi u 82. vodili 3-0 i uspjeli sve prosuti: Eh, to je nogomet

Spursi u 82. vodili 3-0 i uspjeli sve prosuti: Eh, to je nogomet

Kako imati 3-0 nakon 16 minuta i sve do 82. pa ostati bez pobjede? Pitajte "posebnog" Josea Mourinha. West Ham je došao do povratka kakav nije viđen u povijesti Premiershipa

VIDEO

Nogometaši Tottenhama ispustili su tri gola prednosti odigravši 3-3 protiv West Ham Uniteda u susretu petog kola engleskog nogometnog prvenstva.

Spursi su nakon svega 16 minuta imali 3-0 i činilo se kako će rutinski doći do pobjede s kojom bi skočili na drugo mjesto ljestvice.

Pokretanje videa...

Jose Mourinho 00:09

Momčad Josea Mourtinha je 3-0 imala sve do 82. minute, no u samoj završnici primila je tri gola za nevjerojatan povratak "Čekičara". Pogodak za 3-3 zabio je Manuel Lanzini u četvrtoj minuti nadoknade pogodivši sa više od 25 metara same rašlje.

Nikad se dosad u Premiershipu nije dogodilo da momčad koja do 82. minute vodi 3-0 na kraju ne pobijedi.

- Teško je povjerovati u ovo, ali stvarno je. Izgubili smo dva boda, bacili ih iako smo ih imali u džepu. Ponekad je nogomet teško objasniti. Nismo znali braniti slobodnjake. Da, možemo reći da smo primili sjajan gol u zadnjoj sekundi, ali ne bismo pogodili pravi smisao - rekao je Mourinho.

Premier League - Tottenham Hotspur v West Ham United

Domaćin je poveo u već u prvoj minuti golom Son Heung Mina na asistenciju Harryja Kanea. U osmoj minuti Kane je zabio za 2-0, da bi u 16. minuti zabio svoj drugi gol na utakmici za visokih 3-0. No, gosti se nisu predavali. U 82. je smanjio Fabian Balbuena, tri minute kasnije Davison Sanchez je zatresao vlastitu mrežu za 3-2, da bi Lanzini fantastičnim udarcem u sudačkoj nadoknadi izjednačio. Pogledajte taj gol OVDJE.

- Mogli smo zabiti u drugom poluvremenu, ali nismo. Imali smo bolje šanse, Harryjevu stativu, Garethov udarac, trebali smo ubiti utakmicu. Ali takav je nogomet i moramo se naučiti nositi s ovakvim stvarima. Ovo je Premiership, svaka momčad vjeruje u sebe - kaže "Special One" i dodaje:

- Iz tri domaće utakmice dva remija koja su bez problema mogla biti pobjede. Velika kazna kad pogledaš na ljestvicu. Zabili smo toliko golova i igrali tako dobro, a osvojili bod. Neću ništa reći igračima, inače im ne govorim ništa, pogotovo kad se loše stvari dogode. Radije neka odu kući, pričat ćemo sutra.

Villa nakon 90 godina ima 4/4

U prve dvije nedjeljne utakmice nije bilo pobjednika, a obje su završile 1-1. Snage su odmjerili Sheffield United i Fulham, te Crystal Palace i Brighton.

Fulham je poveo u 77. minuti golom Lookmana, Sheffield United je spasio Sharp pogotkom iz jedanaesterca u 85. minuri.

U drugom susretu Crystal Palace je poveo preko Zahe iz jedanaestera u 19. minuti, a bod gostima donio je Mac Allister u 90. minuti.

Nogometaši Aston Ville nastavili su pobjednički niz upisavši i četvrtu pobjedu na startu prvenstva nakon što su na King Power stadionu pobijedili Leicester City sa 1-0.

Posljednji put Villa je otvorila sezonu sa četiri uzastopne pobjede davne 1930. godine.

Momčad iz Birminghama je u prvom kolu porazila Sheffield United sa 1-0, potom je na gostovanju dobila Fulham sa 3-0, pa "razbila" Liverpool sa 7-2, a večeras slavila protiv Leicester Cityja sa 1-0.

Skromnu utakmicu bez previše prilika i uzbuđenja razriješio je pogodak Rossa Barkleya u prvoj minuti sudačke nadoknade lijepim udarcem sa više od 20 metara.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao