To je to što me zanima!

Nakon Srbina, Cibona će opet za trenerom posegnuti kod susjeda

Kako tvrdi SportKlub, na vratima Cibone je Slovenac Gašpern Okorn (48) koji je posljednji angažman imao u mađarskom klubu Falco KC Szombathely, gdje je radio kao sportski direktor
Vidi originalni članak

Nakon debakla u prvenstvu Hrvatske protiv Zaboka, Cibona je uručila otkaz srpskom treneru Vladimiru Jovanoviću, a za njegovim nasljednikom 'vukovi' će, navodno, ponovno posegnuti u 'susjedno dvorište'.

Kako tvrdi SportKlub, na vratima Cibone je Slovenac Gašpern Okorn (48) koji je posljednji angažman imao u mađarskom klubu Falco KC Szombathely, gdje je radio kao sportski direktor, no, prema svemu sudeći, vratit će se trenerskom poslu.

SASTANAK S GRADOM Cibona: Dug nam je 32 milijuna kuna, ali želimo ostati u svom domu, u Draženovoj dvorani...

- I dalje imam trenerske ambicije. Vratit ću se - rekao je Gašper Okorn za SportKlub samo tjedan dana. Povratak je. čini se, stigao brzo.

Slovenac je ranije u karijeri vodio Union Olimpiju, Ventspils, Energi Czarni Slupsku, Slovan, Al Kuwait, AZS Koszalinu i Helios Domžale.

Podsjetimo, Cibona je odlično ušla u sezonu, no ozljedom Roka Prkačina kvaliteta nastupa 'vukova' sve je više padalo, a sve je kulminiralo već spomenutim porazom u Zaboku. Cibona je sada u nizu od četiri poraza, a može biti sretna što je odgođena utakmica s Partizanom, koja je trebala biti odigrana u subotu. Ovako će 'vukovi' imati nešto lakše ispite u prvenstvu Hrvatske (Cedevita, Furnir) prije nego što se vrate obvezama u ABA ligi (Studentski centar, 29. siječnja).

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ZoranHit 22.01.2022.

    Kaj je u Hrvatskoj susa od hrvatskih trenera ?????????Ljudi moji , koja je to politika vodenja kluba ???????????

Komentiraj...
Vidi sve komentare