Sport

Komentari 1

Nakon Srbina, Cibona će opet za trenerom posegnuti kod susjeda

Nakon Srbina, Cibona će opet za trenerom posegnuti kod susjeda

Kako tvrdi SportKlub, na vratima Cibone je Slovenac Gašpern Okorn (48) koji je posljednji angažman imao u mađarskom klubu Falco KC Szombathely, gdje je radio kao sportski direktor

Nakon debakla u prvenstvu Hrvatske protiv Zaboka, Cibona je uručila otkaz srpskom treneru Vladimiru Jovanoviću, a za njegovim nasljednikom 'vukovi' će, navodno, ponovno posegnuti u 'susjedno dvorište'.

Kako tvrdi SportKlub, na vratima Cibone je Slovenac Gašpern Okorn (48) koji je posljednji angažman imao u mađarskom klubu Falco KC Szombathely, gdje je radio kao sportski direktor, no, prema svemu sudeći, vratit će se trenerskom poslu.

- I dalje imam trenerske ambicije. Vratit ću se - rekao je Gašper Okorn za SportKlub samo tjedan dana. Povratak je. čini se, stigao brzo.

Slovenac je ranije u karijeri vodio Union Olimpiju, Ventspils, Energi Czarni Slupsku, Slovan, Al Kuwait, AZS Koszalinu i Helios Domžale.

Podsjetimo, Cibona je odlično ušla u sezonu, no ozljedom Roka Prkačina kvaliteta nastupa 'vukova' sve je više padalo, a sve je kulminiralo već spomenutim porazom u Zaboku. Cibona je sada u nizu od četiri poraza, a može biti sretna što je odgođena utakmica s Partizanom, koja je trebala biti odigrana u subotu. Ovako će 'vukovi' imati nešto lakše ispite u prvenstvu Hrvatske (Cedevita, Furnir) prije nego što se vrate obvezama u ABA ligi (Studentski centar, 29. siječnja).

Najčitaniji članci