To je to što me zanima!

Nakon sudačkog cirkusa Mladost traži novi susret!

Ovo je skandal. To je teško kršenje pravila, uložili smo žalbu i hoćemo novu utakmicu, rekao je sportski direktor Mladosti Vjeko Kobeščak
Vidi originalni članak

Posljednjih šest sekundi finala vaterpolskoga Kupa suci su napravili totalni cirkus, a i Mladost i Jug imaju dva dijametralno različita viđenja.
- Ovo je skandal. Vidi se da je u bazenu sedam igrača, među njima i Marković, koji je imao tri osobne i ne smije igrati. Prema pravilima, suci su nam trebali dati peterac. Uložili smo žalbu i tražimo ponavljanje finala - rekao je direktor Mladosti Vjeko Kobeščak, a trener Dubrovčana Emil Nikoić tvrdi drukčije:
- Osam je igrača u bazenu i suci uopće ne smiju dati znak za početak igre.
Koja je verzija prava, odlučit će delegat utakmice Milivoj Bebić, koji je već vidio snimku.
- Čini mi se da je Hrošik unutar bazena, ali pokušat ćemo naći još neku snimku gdje se bolje vidi.
A ostane li ovako, Kup je Jugov.

VERZIJA JUGA

U trenutku kad su suci dali znak za početak igre, Hrošik je bio unutar igrališta, točnije osam igrača bilo je u bazenu. U tom slučaju krivi su suci jer nisu smjeli dati znak za početak igre. Ako je tako, peterca nema i Jug osvaja Kup.


VERZIJA MLADOSTI

Hrošik je izvan igrališta i suci moraju dati znak za početak igre. U bazenu je Marković, koji ima tri osobne pogreške i pravila kažu da u tom slučaju sudac mora svirati peterac. Prema verziji Mladosti, utakmica se mora ponoviti.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Hacker-ri 17.12.2007.

    Sudacka pogreska stajala kupa !

Komentiraj...
Vidi sve komentare