To je to što me zanima!

Bravo, Luise! Suarez je platio operaciju bolesnoj djevojčici...

Razgovarala sam sa Sofijom, i sama je majka i može da shvati u kakvoj smo situaciji. Beskrajno hvala i Suarezu i njoj, rekla je Sofi, majka malene djevojčice...
Vidi originalni članak

Luis Suarez je poznat kao prgav napadač, igrač koji se baca po travnjaku nakon skoro svakog duela s protivnikom i koji gotovo svakih pet minuta nešto prigovara sucu. Tu i tamo voli zagristi protivnika, kao što je ugrizao Branislava Ivanovića i Chiellinija. Ali često zna pokazati i ljudske kvalitete.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

On i njegova supruga Sofija platili su operaciju bolesnoj djevojčici Delfini iz Brazila koja boluje od teške bolesti. Djevojčica je stara 24 tjedna i dijagnosticiran joj je rascjep kralježnice te joj je odmah potrebna operacija. 

Prvo je trebala biti operirana u Brazilu, a onda su vijesti o malenoj djevojčici stigle i do nogometaša Barcelone. On i njegova supruga nazvali su Delfininu mamu i rekli su joj kako će platiti cjelokupni trošak operacije koji iznosi 24.000 eura.

- Razgovarala sam sa Sofijom, i sama je majka i može shvatiti u kakvoj smo situaciji. Beskrajno hvala i Suarezu i njoj - rekla je Sofi, majka malene djevojčice. 

Delfina će operaciju imati u Kaliforniji, u gradu San Pablo, a termin je sljedeći tjedan. 

Iako ga mnogi ne vole zbog njegovog ponašanja na terenu, Suarez je ovim potezom pokazao svoju veličinu. Pomogao je nemoćnom djetetu u nevolji čija će se kralježnica nakon operacije normalno razvijati...

Zanimljivo je da i Urugvajac ima kćer koja se zove Delfina, a uz nju ima i dva sina, Lautara i Benjamina...

Idi na 24sata

Komentari 17

  • smradacdubrava 24.10.2019.

    Svaka cast

  • 24.10.2019.

    Svaka cast Suarezu a di je u svemu ovome Neymar i ostale zvijezde Brazila?

  • ĐorđePatković 24.10.2019.

    na stranu svađa i simuliranje ali u napadu igra gotovo idealno , minimalan broj poteza a ubitačno za gol

Komentiraj...
Vidi sve komentare