To je to što me zanima!

Napadnutoj nogometašici PSG-a zapravo se uz pomoć suigračice osvećivao njezin bivši dečko?

Aminata Diallo negira svoju umiješanost u slučaj premlaćivanja suigračice Kheire Hamraoui, ali i njoj i uhićenom napadaču produljili su pritvor na još 24 sata. Oglasio se i PSG...
Vidi originalni članak

Paris Saint-Germain potvrdio je da je njegova vezna igračica Aminata Diallo (26) u pritvoru zbog sumnje da je organizirala napad i premlaćivanje suigračice.

Nezapamćen slučaj u svijetu nogometa buknuo je u srijedu kada je otkriveno da je Kheiru Hamraoui napalo i pretuklo nekoliko ljudi na ulici 4. studenoga. A za organizaciju svega osumnjičena je njezina suigračica i konkurentica za mjesto u momčadi Aminata Diallo.

- Paris Saint-Germain potvrđuje da je Aminata Diallo privedena u srijedu ujutro zbog istrage o napadu na našu igračicu prošloga četvrtka navečer. Paris Saint-Germain najstrože osuđuje nasilje i od prošlog je četvrtka poduzeo sve nužne mjere da osigura zdravlje, dobrobit i sigurnost cijele ženske ekipe. Paris Saint-Germain surađuje s policijom u Versaillesu u istrazi i poduzet će daljnje mjere kad se rasvijetle sve okolnosti - stoji u priopćenju kluba.

Hamraoui se vratila u klub ljetos, nakon što je igrala za Barcelonu, a Diallo je u ekipi od 2016. i ljetos je potpisala novi ugovor.

L’Équipe piše da je Aminati Diallo produžen pritvor za još 24 sata.

SABOTAŽA Uhićena nogometašica PSG-a: Naručila da prebiju suigračicu, udarali ju šipkama po nogama

Podsjetimo, igračice su bile zajedno na večeri i na povratku kući Aminata je vozila Kheiru kad su dvojica maskiranih muškaraca izvukla Kheiru iz automobila i udarali je palicama po nogama. 

Nagađa se da su istražitelji četiri puta ispitivali Aminatu i da ona poriče svoju umiješanost u slučaj. Iako policija ima informacije da je bliska s 34-godišnjim napadačem, koji je također priveden. On je navodno anonimno zvao nekoliko igračica PSG-a od listopada i za vrijeme reprezentativne stanke. 

Navodi se da su te igračice Marie-Antoinette Katoto, Sakina Karchaoui, Grace Geyoro i Aminata Diallo. Predstavljao se kao oženjen muškarac i tvrdio je da je tri godine bio u vezi s Kheriu Hamraoui dok je bila u Barceloni. I da mu je uništila život i želi joj se osvetiti.

Ti su telefonski razgovori iznijeli i detalje iz njezina privatnog života, poput zabave kod igrača PSG-a Presnela Kimpembea. Ti detalji pojačali su sumnju da je krivac za brutalan napad netko iz kluba.

Osumnjičeni napadač također poriče krivnju, ali i njemu je produljen pritvor.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Prki 11.11.2021.

    Već drugi članak o ovoj temi a nije mi jasno jel crnkinja prebila bjelikinju ili obrnuto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare