Sport

Komentari 16

Uhićena nogometašica PSG-a: Naručila da prebiju suigračicu, udarali ju šipkama po nogama

Uhićena nogometašica PSG-a: Naručila da prebiju suigračicu, udarali ju šipkama po nogama

'Nakon zajedničkog izlaska igračica PSG-a, Hamraoui se kući vraćala autom koji je vozila Diallo. Oko 22 sata automobilu su prišla dvojica muškaraca, izvukla Hamraoui i udarali ju po nogama', piše L'Equipe

Nogometašica Paris Saint Germaina i francuske reprezentacije Aminata Diallo pritvorena je zbog sudjelovanja u napadu na suigračicu iz kluba, tvrdi AFP.

List L'Equipe izvijestio je da je Diallo (26) osumnjičena da je sudjelovala u fizičkom nasrtaju na suigračicu i francusku reprezentativku Kheiru Hamraoui 4. studenoga. Hamraoui i Diallo bile su u istom vozilu kada su dvojica maskiranih muškaraca izvukla Hamraoiu iz automobila i udarala je željeznom šipkom po nogama. Izgred je potvrdio i PSG, ali se zasad ne zna povod napada. 

- Nakon zajedničkog izlaska igračica PSG-a, koji je završio večerom u restoranu blizu Bulonjske šume, Hamraoui se kući vraćala autom koji je vozila Diallo. Oko 22 sata automobilu su prišla dvojica maskiranih muškaraca. Jedan je otvorio vrata i sa suvozačkog mjesta izvukao Hamraoui. Zatim su obojica napadača nju udarali željeznim šipkama po nogama prije nego što su pobjegli s mjesta napada - piše L'Equipe.

Navodno se radi o sabotaži jer obje nogometašice igraju na istoj poziciji kako u klubu, tako i u reprezentaciji, prenose francuski mediji.

U utorak navečer Diallo je bila u postavi PSG-a u pobjedi 4-0 nad Real Madridom u Ligi prvakinja, a Hamraoui, koja igra na istoj poziciji, nije bila u sastavu. Diallo je sedam puta igrala za francusku reprezentaciju, a u PSG je došla iz Guingampa 2016.

Najčitaniji članci