To je to što me zanima!

'Napokon dovodim Hazarda, a Ramos neće nigdje bez odštete'

Ništa nismo dobili sa smjenama trenera. Cristiano je najbolji igrač kojeg sam ikad doveo u Madrid. Godinama pokušavam dovesti Hazarda, Ramos bi htio otići u Kinu, kaže Florentino Perez
Vidi originalni članak

Sezona bez trofeja. U Realu je to apsolutni, totalni promašaj. U Primeri nisu bili ni drugi nego osam bodova iza Atletica i 19 (!) iza Barcelone. Čak je i veliki Vicente Del Bosque bacio vreću soli na ranu: "U moje doba Barcelona je slavila: samo klupski rođendan"!

Sve prema čemu Madridisti gledaju jest: prijelazni rok. A tu je samo jedan čovjek presudan. Predsjednik Florentino Perez. i Florentino je u kasni sat sa ponedjeljak na utorak sjeo pred mikrofone radija Onda Cero pa krenuo redom:

- Sergio Ramos? Rekao mi je da ima jako dobru ponudu iz Kine, ali da Kinezi ne mogu platiti odštetu. Što sam mu drugo mogao reći osim: "Nema šanse da pustim kapetana Reala da ode bez odštete"! - počeo je Perez.

- Dakle, može ići, ali ima ugovor još dvije godine i odšteta se mora platiti. Ako bih dozvolio drukčije to bi bio jako opasan presedan. Volim Ramosa i ako za njega nešto nisam ili neću napraviti to nije zato što to ne želim nego zato što ne mogu.

NAPUŠTA KRALJEVE? Potres u Realu: Svađa Ramosa i Pereza, kapetan traži transfer

Pojačanja? Dva su došla, ali navijači se nadaju imenima iz kategorije 'galacticosa'. Hazarda ste već potpisali?

- Došli su Eder Militao iz Porta i Rodrygo iz Santosa, a što se tiče Edena Hazarda... Ne, nisam ga potpisao. Kako da pregovaram s klubom kojeg još čeka europsko finale? Godinama ga pokušavam dovesti u Madrid jer mislim da je jedan od najboljih nogometaša svijeta i da: nadam se da ovo ljeto Hazard napokon dolazi na Bernabeu.

Novine su već mjesecima pune priča o Mbappéu i Neymaru. Francuz je sam rekao da možda ne ostane u Parizu.

- Istina je samo jedna: niti sam sa Zidaneom pričao o Mbappéu i Neymaru niti sam o transferu u Real pričao sa ijednim od njih dvojice. Ako želim nekog nogometaša najprije se obratim klubu za koji igraju.

Vraća se James Rodriguez iz Bayerna. Nije se baš proslavio tamo.

- Da, James se vraća s posudbe u Bayernu, Nijemci su nam rekli da ga više ne žele. Vraća se. Što ne znači da će ostati kod nas. Nismo još odlučili što ćemo s njim.

Pričuvni golman bit će trenerov sin?

- Ne znam baš. Ja se nisam pozdravio s Keylorom Navasom jer nisam baš siguran da će otići. Da, vidio sam da se pozdravljao s publikom nakon zadnje utakmice, ali do mene još nije došao njegov zahtjev za odlaskom niti neka ponuda, a ima još godinu dana ugovora. Lako je moguće da Keylor ostane u Realu.

PRODUŽIT ĆE UGOVOR Marca: Zlatna lopta je Modriću donijela još godinu u Madridu

Dakle, Militao i Rodrygo već unutra, Hazard 99%, a ostalo je još sve u zraku...

- Gledajte, što se pojačanja tiče ne postoji odluka koje će biti donesena, a da u nju nije uključen i Zidane. A on dobro zna kako uz kupovinu moramo i prodavati. Inače... Ništa nismo dobili s promjenama trenera! Ni sa Lopeteguijem, ni sa Solarijem, ni sa povratkom Zidanea.

Bar vas je Barcelona razveselila svojim porazima od Liverpoola i Valencije.

- Ne, Barcelonino ispadanja iz Lige prvaka i poraz u finalu Kupa kralja nisu me razveselili, ali iskreno... Nisu me ni jako rastužili.

Je li istina da ste se s Cristianom Ronaldom razišli zato što mu niste htjeli pomoći s porezom?

- Nije. Istine su ove: o njegovim poreznim problemima nikad nismo ni pričali, on je sam htio otići i to mi je rekao odmah nakon osvojene treće Lige prvaka zaredom i... Cristiano je najbolji igrač kojeg sam ikad doveo u Madrid! - rekao je predsjednik Reala, Florentino Perez.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • slatki1987 29.05.2019.

    Hazard je najbolja trenutno opcija za Real uz Mbapea. Trebaju pojačati napad jer je kritičan, sve ostalo se da koregirati

  • ikik_1 28.05.2019.

    Ramos legenda, ipak je naučio nešto od Ronalda.

  • profi19 28.05.2019.

    Laz: "Dakle, može ići, ali ima ugovor još dvije godine i odšteta se mora platiti...." (Perez o Ramosu) Citao sam cili interwiev na stranici Reala. Tu prica i o placama, Prica kako Ramos zaradjiva najvise nakon sto je ronaldo otiso. I kako su prije 15 godina najvise zaradjivali Ronaldo, Zidane, Figo, Raul I Backham svi po 6 miljuna. I prica o tome kako je Balon d'or Lukui automatski produzio ugovor za jednu godinu i kako mu je automatski povecao placu. Znaci citao sam cili interwiev nikada nije rekao da Ramos moze ici

Komentiraj...
Vidi sve komentare