To je to što me zanima!

'Napoliju je uskraćen penal, a sudac nije htio gledati ni VAR'

Napoli je teško oštećen na domaćoj utakmici sa Atalantom, a besmisleno im je isključen i trener Ancelotti. Zastupnici i senatori traže zaštitu od Ministarstva sporta i pravdu od parlamenta
Vidi originalni članak

Ne jenjavaju odjeci 2-2 remija sa San Paola između Napolija i Atalante, a izgleda da će se za utakmica, voljom talijanskih senatora i parlamentarnih zastupnika koji navijaju za Napoli, dići na institucionalno državnu razinu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Oni su, naime, organizirani u 'Parlamentarni klub navijača Napolija'. Ukupno ih je 15, što senatorica i senatora, a što zastupnika i zastupnica i... Ekipa misli ozbiljno, raspisala se ne najviše državne adrese.

Obratili su se Ministarstvu sporta sa zahtjevom koji više sliči na zapovijed nego na apel ili zamolbu:

- Talijanska Vlado, preuzmi odgovornost i pokreni inicijativu da desetine milijuna ljudi koji strastveno prate Serie A mogu uživati u natjecanju koje će biti regularno i sa nepristranim suđenjem. Zapamtite: vaš je posao da se borite sa manipulacijom regularnosti na sportskim natjecanjima! - među ostalim stoji u zahtjevu.

NAPOLI - ATALANTA 2-2 VAR razjario momčadi u Italiji: Atalanta sumnjivo uzela bod

- Napoliju je uskraćen očigledan 11-erac, a sudac (Piero Giacomelli, nap.a.) je provokatorski čak odbio pristupiti VAR provjeri. Time je Napoli prevaren, uskraćena su mu dva boda i pao je na 5. mjesto - objašnjavaju senatori misleći na doista teško nezamjetljivi prekršaj koji je Atalantin stoper Simon Kjær napravio na Napolijevom napadaču Fernandu Llorenteu.

Da stvar bude gora, kad se dogodilo koškanje na travnjaku Napolijev trener, kolosalna nogometna legenda Carlo Ancelotti ušao je nekoliko metara u teren da smiri situaciju, a pogubljeni Giacomelli ga je isključio pa je disciplinska komisija Ancelottiju mandatorno odrapila utakmicu kazne!

Napoli se s pravom buni, javnost očekuje da se barem Ancelottiju skine ta jedna utakmica zabrane vođenja momčadi s klupe (u subotu od 15 sati na Olimpicu se igra derbi, Roma-Napoli), a parlamentarci su se pobrinuli za, uvijek 'ugodni', politički pritisak.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Como no te voy a querer 01.11.2019.

    Ne kužim šta glume ti suci koji odbijaju gledat VAR. Ja bi za to suspendirao i kaznio suca, pa to je onda namjerno varanje i oštećivanje jedne momčadi

Komentiraj...
Vidi sve komentare