To je to što me zanima!

Napravio Kineze budalama: Za nula golova uzeo im 25 mil. €!

BRIGA NJEGA Lavezzi nikako da uhvati pravu formu u Kini, iako ga klub Hebei plaća oko 12 milijuna eura godišnje. U godinu dana zabio je točno nula golova što čini ovaj transfer - promašenim
Vidi originalni članak

Uh, doveli smo Lavezzija. Dat ćemo mu 25 milijuna eura za dvije godine, ionako će trpati kao lud u našoj slaboj ligi, pomislili su Kinezi točno prije godinu dana prilikom dovođenja Ezequiela Lavezzija (31) iz PSG-a.

Argentinski ofenzivac danas igra za Hebei China Fortune s kojim je potpisao za oko 12 milijuna eura godišnje, ali do danas je tek odigrao deset utakmica za svoj klub. 

Kumovala je tomu i ozljeda na reprezentativnoj utakmici u lipnju 2016., ali niti to nije potpuno opravdanje za poražavajuću statistiku od nula golova u deset nastupa.

Igrač koji je svoje najslavnije dane proveo u Napoliju i francuskom PSG-u u Kini igra daleko ispod svojih mogućnosti i nikako da uhvati formu. Upitna je motivacija za samom igrom, novca je i prije Kine namaknuo u velikoj mjeri.

Kinezi se danas vjerojatno hvataju za glavu jer imaju neupotrebljivu zvijezdu s velikim primanjima, a cijela ova priča zaokružuje jedan od najgorih nogometnih transfera uopće.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • CharlieHarper 13.02.2017.

    Majstore svaka cast!

  • obama terorist 13.02.2017.

    kinez je glup,nista kvalitetno nisu u zivotu napravili pa nece ni sada!!nisu bogati zahvaljujuci pameti nego siromastvu(velikom br stanov)velike kompanije se bogate na njima...ako jednog dana povuku svoj kapital kina ode stoljece unatrag!!samo da oce kupit jos ove didove poput alonsa,terya,robena,riberia,lama,svajnstangera.....to bi zadalo velik udarac eu nogometu hahahhahah

  • ZVECKO is back 13.02.2017.

    Jeste al malo sutra, uzeo on 25 ali su oni zaradili 50 miliona na dresovima. Pa jedan klub u Kini broji preko milion navijaca a gde su ovi ostali sa strane a ima ih zilion. O cemu vi pricate , da su Kinezi maloumni ne bi bili treca sila na svetu sa svemirskim programom jaceg od NASE. Sutra da dovedu Messia za 200miliona vratili bi dug za pola godine i jos zaradili, daj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare