To je to što me zanima!

Nastavak karijere u Brazilu? Seedorf nadomak Botafoga

Nizozemski veznjak Milana Clarence Seedorf (36) nadomak je potpisa ugovora s brazilskim Botafogom. Vremešnom nogometašu ugovor s Milanom istječe na ljeto
Vidi originalni članak

Iskusnom veznjaku Clarenceu Seedorfu ovog ljeta ističe ugovor s Milanom, a vrlo je blizu odlaska u brazilski Botafogo. Ostalo je još dogovoriti plaću nizozemskog nogometaša.

Botafogo već dulje vrijeme pokušava angažirati 36-godišnjeg Seedorfa, a sada se u financijski dio priče odlučio uključiti i jedan od pokrovitelja brazilskog kluba Puma koja je spremna participirati u igračevoj plaći.

Pregovori su do sada zapinjali jer Seedorf traži visoka primanja, a sada se čini da će i taj dio problema biti riješen. Puma koja je od konca prošle godine postala službeni dobavljač sportske opreme Botafoga planira dugoročne investicije na brazilskom odnosno južnoameričkom tržištu pa je spremna uložiti u ovaj transfer.

U srijedu je iz Pume objavljeno kako će Seedorf dobiti dres s brojem 4, te da će sudjelovati u Puminoj marketinškoj kampanji. Sam Nizozemac nije protivnik preseljenja u ovu južnoameričku državu ponajprije jer mu je supruga Luviana Brazilka...

Idi na 24sata

Komentari 8

  • RadekBejble 10.05.2012.

    Grande Seedorf!!!Hvala na svemu i sretno ti dalje ma gdje bio

  • Godfather96 10.05.2012.

    nesta danas na press konferenciji objavio da napušta milan

  • torcaa1950 10.05.2012.

    Odličan igrač.Šteta šta odlazi,ali i tamoi di otiđe nadan se da će dobro igrat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare