To je to što me zanima!

Nasukawa poručio McGregoru: Smršavi pa ćemo se onda boriti

Dragi gospodine McGregor, hvala Vam što ste me se sjetili. Čast mi je što uopće razmišljate o borbi sa mnom, rekao je mladi Tenshin pa poručio Ircu: Pazi na prehranu i čekaj me!
Vidi originalni članak

Tenshin Nasukawa odgovorio je na prozivke Conora McGregora te pristao na borbu - ali pod određenim uvjetima!

Japanska zvijezda u usponu se uoči Nove godine u egzibicijskom meču borila s Floydom Mayweatherom, a ubrzo nakon toga zainteresiran je za borbu s Nasukawom postao i Conor McGregor, ali za razliku od Mayweathera, ne po boksačkim pravilima već onima za MMA.

A Nasukawa mu je sada odgovorio:

- Dragi gospodine McGregor, hvala Vam što ste me se sjetili. Čast mi je što uopće razmišljate o borbi sa mnom - rekao je Nasukawa pa postavio određene uvjete:

- Borba po pravilima za kickboxing i na 58 kilograma mogla bi nas staviti u ring isto vrijeme.

A to i nije tako lako... Pa McGregor se s tom težinom nije borio od prosinca 2015. godine.

Tenshin, pak, ima rješenje i za to:

- Conore, molim te pazi na prehranu i čekaj me!

Nije ni čudo što McGregor želi u ring s japanskim tinejdžerom, pa Floyd je u manje od jedne runde zaradio oko sedam milijuna funti. A Conor također voli ići putem novca...

Idi na 24sata

Komentari 6

  • bonecrusher 09.01.2019.

    Zec se vadi na kilograme, pa i grame. Holyfield se borio protiv Valujeva koji je imao 50 kg više, bio 25 cm viši i 18 godina mlađi (sa 46 godina). Tko je uopće taj Nasukawa? Pa ne može na nogama ostati niti nakon "fulanca". Kakav McGregor, čovjek bi ga rasčehao ko oposuma. Taj japanac nije niti smiješan, niti zabavan, a niti pojma nema o ničemu. Ne zna čak niti kosu ofarbat u neku "pasent"-boju a kamoli šta drugo.

  • bedak11 08.01.2019.

    Zasto uporno dajete ljudima koji se ne razumiju u mma da pisu clanke o mma? Ne mora se ni razumjet da ne pise ovakve gluposti. Citat: 'Borba po pravilima za kickboxing i na 58 kilograma mogla bi nas staviti u ring isto vrijeme. A to i nije tako lako... Pa McGregor se s tom težinom nije borio od prosinca 2015. godine.' U prosincu 2015 je bila borba protiv jose alda. Conor je na vaganju imao 65 kila, a u borbi vjerojatno oko 70 i više. Doslovno samo trebas znat koristit google da ne napises ovakvu glupost.

  • Huligan 08.01.2019.

    A jeste neinformirani to je cudo. To je flyweight pobogu, Conor nikad se nije bori u toj kilazi niti bi moga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare