To je to što me zanima!

Nate Robinson nosit će dres s brojem 10 zbog Lea Messija...

Obično biram male brojeve. Htio sam "dvojku", ali nisam je mogao dobiti. Izabrao sam "desetku" zbog Lionela Messija, rekao je košarkaš Denvera, Nate Robinson...
Vidi originalni članak

Nate Robinson (29) nedavno je prešao iz Chicago Bullsa u Denver Nuggetse. Omaleni branič (175 centimetara) stigao je u klub i htio je uzeti dres s brojem dva. No taj su broj Nuggetsi umirovili u čast legendarnog igrača Alexa Englisha. 

Robinson je morao birati neki drugi broj, a izabrao je "desetku".

- Obično biram male brojeve. Htio sam "dvojku", ali nisam je mogao dobiti. Izabrao sam "desetku" zbog Lea Messija. On mi je najdraži igrač - rekao je Robinson.

Košarkaš Denvera opušta se igrajući nogometne simulacije.

- Često igram Fifu i opuštam se gledajući utakmice Messija. On je najbolji mali čovjek, a ja to isto želim postati u košarci - dodao je. 

Nakon Robinsonove objave javio se preko Twittera i Lionel Messi.

- Iznenađen sam što ćeš nositi broj 10. Dobrodošao u društvo "desetki". Želim ti sve najbolje u narednoj sezoni s Nuggetsima - napisao je Messi na Twitteru.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Neutralni 30.07.2013.

    Fina gesta kad se vidi poštovanje i respekt među sportašima različitih grana sporta i kad u gledalištu jedne vrste vidite sportaše druge vrste sporta..Jer sport treba biti ono što ujedinjuje a ne stvara neprijateljstva i svadje.

  • Lizzmaister 30.07.2013.

    ja bi 69 nosia u čast....

  • jw10 30.07.2013.

    SVI NOSE 10 ZBOG LEA

Komentiraj...
Vidi sve komentare