To je to što me zanima!

Naučio veslati prije tri mjeseca i ciljem prošao kao superstar

Hamadou Djibo Issaka je 35-godišnji veslač iz Nigera, koji je osvojio srca gledatelja na Igrama svojom požrtvovnosti na 2000 metara. Tek nedavno je naučio veslati...
Vidi originalni članak

Ajmo, majstore, možeš ti to, vikao je iz petnih žila službeni spiker s tribina na jezeru Dorney, na kojem se natječu veslači na Olimpijskim igrama u Londonu.

Okupljeni navijači ustali su i uz ovacije pozdravili 35-godišnjeg Hamadoa Djibu Issaku, veslača iz Nigera, dok je prolazio ciljem u utrci samaca.

Veslati je naučio prije tri mjeseca, a 2000 metara je preveslao, potpuno iscrpljen, za osam minuta i 39 sekundi. Minutu i četrdeset sekundi iza pobjednika. U London je došao s pozivnicom organizatora. Trebalo mu je malo manje od deset minuta kako bi zasjenio mnogo poznatije sportaše u svojoj disciplini. Već su ga prozvali “veslački Moussambani”, po plivaču iz Ekvatorijalne Gvineje koji se umalo utopio na Igrama u Sydneyu.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • biberrr 30.07.2012.

    Ovaj ima super vrijeme,ako vesla samo tri mjeseca! Nije ni puno zaostao.

  • Makaay_Yazhnam 29.07.2012.

    ček, onaj plivač u sydneyu... ja taman upalio TV i plivanje... vidim neki crnček na startu, još si mislim "koji je taj, ne sjećam se kad sam zadnji puta vidio crnca da pliva"... komentator mrtav ozbiljan najavljuje ko da dragi bog dolazi plivat... gledam sav u čudu... ovi oko njega skaču ranije i diskvalificiraju ih... ja gledam, ne vjerujem! Još crnček neki žilav onak... mislim si, ovo neka raketa... čekam čeka... lik skače u vodu... i onda je krenulo... nisam znao dal se smijat il plakat! Koji šou! Trenutak za pamćenje!

  • spajo 29.07.2012.

    http://www.youtube.com/watch?v=3sZp0Bhmq9o&feature=related

Komentiraj...
Vidi sve komentare