To je to što me zanima!

Navijač Nainggolana tjerao iz kluba, on mu uvalio 'srednjak'

Novo pojačanje Intera, Radja Nainggolan, zabavljao se u noćnom klubu kad mu je prišao navijač u 2 ujutro i rekao mu kako je vrijeme da se pođe kući naspavati. Radja mu je pokazao srednji prst, a na jutarnjem treningu se pojavio
Vidi originalni članak

Bivši belgijski reprezentativac i novo pojačanje Intera, Radja Nainggolan, sjedio je u petak navečer u klubu La Cosa Loca kad mu je prišao fan i "potjerao" ga kući. Igrač je kopao po torbi djevojke koja je sjedila s njim, vjerojatno u potrazi za cigaretama, kad ga je trgnuo glas: "Uskoro moraš igrati, idi na spavanje". 

Radja se samo na sekundu zbunio, a onda je brižnom navijaču pokazao srednji prst na što se ovaj nasmijao. Iako ga prati glas da zadaje trenerima glavobolje svojim ponašanjem novi klub ga neće kazniti.

Corriere della Sera nagađa kako je dobio slobodnu večer obzirom da ionako nije bio spreman za prvu utakmicu, a njegovo ponašanje nisu smatrali toliko kritičnim. U subotu ujutro se, naime, pojavio na treningu. 

Nainggolan je prošle sezone pomogao Romi da dođe do polufinala Lige prvaka, no izostavljen je s popisa igrača za Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Mnogi su zamjerili Robertu Martinezu tu odluku, no nije tajna da ga je živciralo Radjino ponašanje i strast za cigaretama.

Il Ninja, kako ga zovu, postao je tema brojnih rasprava u Italiji, gdje je proveo većinu svoje karijere, kad je objavio na Instagramu post s dočeka Nove 2018. u kojem se vidi da psuje, puši i pije. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Boki8 22.08.2018.

    Nije on igrac nego trkac a mozda i drkac

  • wall06 22.08.2018.

    nevjrojatno da netko sa toliko neurednim zivotom moze bit tako dobar igrac

  • citalacvjerni 22.08.2018.

    On kao da je na nekim drogama žešćim

Komentiraj...
Vidi sve komentare