To je to što me zanima!

Navijači Barce će odahnuti: Leo ostaje, stiže mu i stari prijatelj?

Prema navodima argentinskog novinara Vignola, Messi bi trebao ostati u Barceloni još dvije godine, a zatim bi otišao u američku MLS ligu gdje bi završio karijeru
Vidi originalni članak

Budućnost Lionela Messija još uvijek je neizvjesna, ali u Argentini njegovu obnovu ugovora s Barcelonom smatraju praktički već riješenom.

POGLEDAJTE VIDEO: Messi tehnicira s WC papirom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Messijev ugovor s Kataloncima istječe u lipnju ove godine, a prema navodima novinara Sebastiana Polla Vignola, Argentinac bi trebao ostati u Barceloni još dvije godine. 

Vignolo je također naglasio da će Kataloncima prioritet ljetnog prijelaznog roka biti Neymar.

Messi i njegov otac uspješno su pregovarali s upravom kluba i Laportom, te se ispostavilo da je Argentinčev plan igrati u Barceloni još dvije godine nakon čega bi otišao u američku MLS ligu gdje bi završio karijeru.

S druge strane, sportski direktor PSG-a, Leonardo, ne želi ništa govoriti unaprijed s obzirom na to da Neymar još uvijek nije potpisao obnovu ugovora. 

-  Moramo to sagledati mirno - rekao je nedavno.

Brazilac je formalno u PSG-u do ljeta 2022. godine, ali pregovori s klubom traju već neko vrijeme. Nedavno se pisalo da Parižani žele Neymara u klubu do 2026. godine, ali Brazilac još uvijek nije odlučio. 

Prije nekoliko dana, prema španjolskom RAC1, Barcelona je već povukla prve poteze u želji da dovede Neymara. Iako je nedavno bilo govora o tome da su Parižani odbili pregovarati, iz upravnog odbora smatraju da su reakcije pozitivne. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Firefox_1 05.05.2021.

    Voljeli ga ili ne, Neymar je trenutno jedini nogometaš koji ima potencijal za megazvijezdu a to u PSG ne može postati. Tako da je ovaj transfer moguć, osobito što Barca može ponuditi dvojicu odličnih Francuza u zamjenu, Griezmanna i Dembelea.

  • HatersGonnaHate 05.05.2021.

    oh kakvo čudo... uopće nije da patuljak svake godine plače i duri se dok ne dobije podebljanje ugovora pa onda ostane, to radi već valjda 5 godina ako ne i duže.

  • nogomet123 05.05.2021.

    koji je već ovo put da dolazi u Barcu..... pokazao je jucer koliko vrijedi

Komentiraj...
Vidi sve komentare