To je to što me zanima!

Navijači Dinama razbili buseve kojima su išli do Poljuda, šteta se procjenjuje na 50 tisuća kuna

Prije vječnog derbija morali su navijači Dinama proći 'kroz špalir' navijača Hajduka, a štetu koju su napravili Splićani, Zagrepčani su 'podebljali' na štetu tvrtke Promet
Vidi originalni članak

Za prijevoz navijača zatraženo je osam autobusa. Na šest ih je evidentirana šteta. Razbijena su stakla, devastiran interijer, rekao je direktor tvrtke 'Promet' Miroslav Delić za Dalmatinski portal nakon subotnjeg derbija između Hajduka Dinama u Splitu (0-0).

KAMEN, KRŠ I LOM VIDEO Dinamo podnosi kaznene prijave zbog napada na bus, zatražit će i inspekciju policije!

Podsjetimo, prije vječnog derbija na Poljudu su navijači Dinama do stadiona morali proći u autobusima kroz 'špalir' navijača Hajduka, a dosta boca i kamenja završilo je na autobusima. No, nisu samo pojedini simpatizeri 'bilih' napravili štetu na vozilima, već su i zagrebački navijači uništili interijer.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Šteta je poprilična, a autobusi su odmah otišli na servis te će se uskoro vratiti na cestu, a još nije poznato hoće li splitska tvrtka ići na sud zbog štete koju je pretrpjela.

Nogometaši Dinama nisu nastradali nakon što je prije derbija kamen uletio kroz prozor autobusa, a imali su 'sreću u nesreći' da je staklo na autobusu 'duplo' i da nitko nije stradao.

POBJEGLI IZ PAKLA RATA Srna zahvalio Hajduku! Poljud ugostio polaznike Šahtarove akademije na 'Vječnom derbiju'

Podsjetimo, prema informacijama koje posjedujemo, Dinamo će podnijeti kaznene prijave zbog dovođenja u opasnost opće opasnom radnjom i zločina iz mržnje. Tražit će i nadzor ravnateljstva policije nad radom i postupanjem PU Splitsko-dalmatinske, koja je propustila spriječiti napad, iako su se neposredno prije toga dogodili napadi na autobuse s navijačima Dinama.

Idi na 24sata

Komentari 106

  • axl44 15.03.2022.

    Nikad mi neće biti jasno zašto te probisvjete nazivate navijačima, kad to nema nikakve veze s navijanjem.

  • kicovz 15.03.2022.

    jedino šta je tu dobro, je tablica na kraju članka 🤣🤣

  • 15.03.2022.

    U redu je da su se nakon jučerašnjeg članka pokazale i druge snimke.Sve bi ja te barabe i bijele i plave u "pržun" na mjesec dana s jednim obrokom tj s malo kruha i vode dnevno pa bi vidio bi li drugi put bacili. Al naravno da od toga nema ništa. Dokle ce normalni puk ispaštati zvog ovih lijenčina i probisvjeta?

Komentiraj...
Vidi sve komentare