To je to što me zanima!

Navijači Hajduka ga čekaju, a on trpa: Kalinić ušao s klupe i zabio za pobjedu Verone...

Verona je u 23. kolu Serie A pobijedila Bolognu na domaćem terenu, a pobjedu je donio upravo Nikola Kalinić. U igru je ušao u 74. minuti, a 11 minuta kasnije zabio glavom za tri boda
Vidi originalni članak

Navijači Hajduka čekaju Nikolu Kalinića (34) kao ozeblo sunce, ali još nema naznaka da bi se mogao vratiti na Poljud već u zimskom prijelaznom roku. Ipak, usrećio je jednog hajdukovca.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Verona je u 23. kolu Serie A pobijedila Bolognu na domaćem terenu, a pobjedu je donio upravo Nikola Kalinić. Igor Tudor, bivši trener Hajduka, a sada strateg kluba iz grad Romea i Julije, uveo je Kalinića u igru u 74. minuti kao džokera s klupe, a hrvatski napadač mu je zahvalio samo 11 minuta kasnije kada je zabio za pobjedu.

Bologna je povela preko Orsolinija u 14. minuti, a na 1-1 poravnao je Caprari u 39. minuti. U 85. minuti na scenu stupa Kalinić. 

Skoro cijela momčad Bologne bila je na domaćoj polovici. Igrači Siniše Mihajlovića jurnuli su po pobjednički gol, ali izgubili su loptu i Verona je munjevitom brzinom pobjegla u kontru. Tameze je pobjegao po desnoj strani, pratio kretanje hrvatskog napadača koji se pojavio na prvoj stativi.

Uslijedio je ubačaj, a Kalinić se naklonio i glavom pogodio u prvi kut za važnu pobjedu Verone. Bio mu je to četvrti gol ove sezone, a prvi nakon 25. rujna kada je zabio U remiju protiv Genoe (3-3).

Gol pogledajte OVDJE

Verona je ovom pobjedom skočila na deveto mjesto s 33 boda, a bez obzira što Nikola nema veliku minutažu i većinom ulazi s klupe, Igor Tudor je pokazao da i dalje računa na njega. I upravo zbog toga je sve izvjesnije kako ga navijači Hajduka ove zime ipak neće vidjeti u 'bilom' dresu. 

Idi na 24sata

Komentari 58

  • škorpion1980 22.01.2022.

    Opet boli istina, Zdrale?

  • ZagyPurger 22.01.2022.

    Dinamo nema šanse u regularnim fair uvjetima bez poguranca od Mamicevog HDZa u HNSu i bez kontrole nad sudackom organizacijom.svi još pamte autokrata Tudjmana koji im je kupovao igraceniz drzavnog proracuna te pravomocno osudjeno vodstvo GNK koje je kolektivno pobjeglo u rodnu im 🇧🇦i koje je dan danas na tjeralici Interpola

  • ZagyPurger 22.01.2022.

    Volim dinamo💙🇷🇸🇧🇦

Komentiraj...
Vidi sve komentare