Sport

Komentari 58

Navijači Hajduka ga čekaju, a on trpa: Kalinić ušao s klupe i zabio za pobjedu Verone...

Navijači Hajduka ga čekaju, a on trpa: Kalinić ušao s klupe i zabio za pobjedu Verone...

Verona je u 23. kolu Serie A pobijedila Bolognu na domaćem terenu, a pobjedu je donio upravo Nikola Kalinić. U igru je ušao u 74. minuti, a 11 minuta kasnije zabio glavom za tri boda

Navijači Hajduka čekaju Nikolu Kalinića (34) kao ozeblo sunce, ali još nema naznaka da bi se mogao vratiti na Poljud već u zimskom prijelaznom roku. Ipak, usrećio je jednog hajdukovca.

Verona je u 23. kolu Serie A pobijedila Bolognu na domaćem terenu, a pobjedu je donio upravo Nikola Kalinić. Igor Tudor, bivši trener Hajduka, a sada strateg kluba iz grad Romea i Julije, uveo je Kalinića u igru u 74. minuti kao džokera s klupe, a hrvatski napadač mu je zahvalio samo 11 minuta kasnije kada je zabio za pobjedu.

Bologna je povela preko Orsolinija u 14. minuti, a na 1-1 poravnao je Caprari u 39. minuti. U 85. minuti na scenu stupa Kalinić. 

Skoro cijela momčad Bologne bila je na domaćoj polovici. Igrači Siniše Mihajlovića jurnuli su po pobjednički gol, ali izgubili su loptu i Verona je munjevitom brzinom pobjegla u kontru. Tameze je pobjegao po desnoj strani, pratio kretanje hrvatskog napadača koji se pojavio na prvoj stativi.

Uslijedio je ubačaj, a Kalinić se naklonio i glavom pogodio u prvi kut za važnu pobjedu Verone. Bio mu je to četvrti gol ove sezone, a prvi nakon 25. rujna kada je zabio U remiju protiv Genoe (3-3).

Gol pogledajte OVDJE

Verona je ovom pobjedom skočila na deveto mjesto s 33 boda, a bez obzira što Nikola nema veliku minutažu i većinom ulazi s klupe, Igor Tudor je pokazao da i dalje računa na njega. I upravo zbog toga je sve izvjesnije kako ga navijači Hajduka ove zime ipak neće vidjeti u 'bilom' dresu. 

Najčitaniji članci