To je to što me zanima!

Navijači Lakersa bijesni: Glup potez! Zubac je bio budućnost

Lakersi su za*ebali s ovom razmjenom. Tyson Chandler je star, a JaVale McGee ne može puno igrati zbog astme. Zubac nam je bio budućnost, a mi smo ga dali Clippersima, šokirani su navijači Lakersa
Vidi originalni članak

Ivica Zubac u zadnjem je satu prijelaznog roka razmijenjen u Los Angeles Clipperse!

- Igrati za Lakerse bio je moj san koji sam ostvario. Hvala klubu na tome. Hvala i sugiračima, trenerima i navijačima, nikad neću zaboraviti vrijeme u Lakersima. Sad idem u Clipperse, vidimo se tamo, na terenu - napisao je Zubac na Instagramu.

Hrvatski košarkaš bio je dio mlade jezgre Lakersa, a LeBronu Jamesu i društvu sada je stigao Mike Muscala koji i nije pretjerano kvalitetan igrač. Lakersi su ga doveli zbog njegovog šuta, a navijači su ubrzo poludjeli na odluku menadžera Magica Johnsona:

IVICA U REDOVIMA RIVALA Šok za Zupca, LeBron ga se odrekao i poslao ga u Clipperse

- Lakersi su gadno z*jebali s ovom razmjenom. Tyson Chandler je star, a JaVale McGee ne može puno igrati zbog astme. Bio je dobar dio naše budućnosti - napisao je jedan korisnik na Twitteru, a drugi je nabrojao njegove odlične statistike u posljednje vrijeme te s ogorčenjem komentirao:

- A mi smo ga razmijenili za nekog odrpanca Mikea Muscalu...

Neki su se ipak samo tužno oprostili od dragog im igrača:

- Zbogom Ivice! Clippersi ne znaju koliko su sretni što te imaju, nikada neću zaboraviti sve tvoje povijesne partije kojima si nas blagoslovio. Sretno u Clippersima, Lakersima ćeš faliti. Hvala ti na sjećanjima!

Navijači su Twitter prepunili i GIF animacijama kako bi iskazali koliko nerazumnim smatraju taj potez Magica...

Idi na 24sata

Komentari 23

  • FilipBabić_1 08.02.2019.

    Clippersi idu u rebilding do kraja sezone pa ce imat jos vecu minutazu. Pa meni gespodski potez lakersa jer mu omogucuju daljne napredovanje a nemora mjenjat grad. Na kraju sezone je free agent i mogu ga opet pokupit.

  • Pravda nikad zadovoljena1983 08.02.2019.

    Bar nemora pakirat kofere

  • binz_hearse 08.02.2019.

    Realno Zubac nije na dovoljnoj razini za Lakerse. Premalo je napredovao u ove tri sezone, nema kontinuiteta u igri, ne može pogoditi tricu loše brani dva na dva, a vrijeme klasičnih centara u NBA je prošlo. Davis, Embid su primjer kako treba NBA centar izgledati. Ili to, ili postati specijalac za obranu, inače nema tu kruva. U LAC će biti starter, ali ta ekipa nema zvijezdu da nešto napravi

Komentiraj...
Vidi sve komentare