To je to što me zanima!

Navijači otkupili Štimčev udio u vlasništvu Hajduka: 'Raskinuli smo mu zadnju sponu s klubom'

Udruga Naš Hajduk kupila je na javnoj dražbi 2.000 dionica Hajduka koje su ovršene u postupku protiv nekadašnjeg igrača, trenera i direktora Hajduka Igora Štimca, zbog neplaćanja dugovanja.
Vidi originalni članak

U Zagrebu je danas održana usmena javna dražba na kojoj je na prodaju ponuđeno  2.000 dionica Hajduka. Navedeni paket dionica je bio u rukama Igora Štimca, čija je imovina radi neplaćenih dugova ovršena. Naš Hajduk kupio dionice za 123.600 eura a iznos koji je uplaćen za dionice ide izravno na račun vjerovnika. Time se udio u vlasništvu Hajduka koji je u rukama Udruge Naš Hajduk popeo na 30,49%

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

SPOR IZ 2010. GODINE Kamenski ovršio Igora Štimca: Dug planira naplatiti dionicama Hajduka vrijednih 123.600 eura

U objavi Našeg Hajduka stoji kako osim povećanja vlasničkog udjela ova kupnja  ima i snažnu simboličku vrijednost.

- Kao i dosad pratili smo situaciju s dionicama Hajduka i iskoristili priliku da povećamo svoj vlasnički udio. Ovaj paket dionica manji je od onih koje smo prethodno kupovali, ali za navijače i članove Hajduka ima veliku simboliku jer smo ovom kupovinom raskinuli i zadnju sponu Igora Štimca s Hajdukom, uklonivši ga s liste dioničara. Riječ je o osobi koja je svojedobno prijetila Torcidi i koja je dugi niz godina sustavno blatila, vrijeđala, omalovažavala i izrugivala navijače te obezvrjeđivala ideju poštenog, transparentnog i članskog Hajduka - rekao je predsjednik Našeg Hajduka Dino Marković.

NOVA PROZIVKA Štimac: Neznalice vode Hajduk. Pokopat će Leku kao Tudora...

Ovo je trenutak za prisjetiti se generacija Torcide predvođenih pokojnim Pavom Grubišićem-Čabom, koji se prije gotovo dvadeset godina suočio sa Štimcem rekavši mu: "Evo ti čekić, pa sad mene udri! Ja sam vikao 'Uprava odlazi' i jedan sam od onih koji radi tebe ne idu na stadion, ajde sad, udari mene, a ne momke iz Torcide koji nemaju niti dvadeset godina."

POHVALIO MLADIĆE Štimac 'bocnuo' Lukšu: Ova dica zaslužuju prvu momčad više od preplaćenih bezimenih likova

- Ovom kupnjom dionica simbolično smo pokazali Torcidin prkos. Ne bi to bilo moguće da tisuće navijača i članova u prethodnim godinama nisu svojim donacijama dale ogroman doprinos da Hajduk postane i zauvijek ostane naš, članski klub. U periodu kada ubrzano privodimo kraju desetogodišnji projekt otkupa Hajdukovih dionica pozivamo sve navijače da se pridruže svojim donacijama, te da svoje ime u vječnosti zapišu uz Hajduk Za sva vrimena, naglasio je tajnik Našeg Hajduka Tomislav Milardović.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • 28.09.2023.

    Pisao sam ko je osnovao udrugu NH i s kojim ciljem.Oni doslovno ko prosci traze navijace da otkupe vecinske dionice kako bi mogli imat potpunu kontrolu nad klubom na svoje zadovoljstvo.Nabildat ce euforiju, huskat navijace protiv repke dok ce oni hladiti cunu i smijat se. Ma ne zanima me kako ce to zavrsit, ali zao mi je onih pravih torcidasi.

  • NEMAK 31.03.2023.

    Ha ha purgeri daju podršku štimcu, di ste bili kad se borio protiv kriminalca mamića licemjeri

  • Hrvatska <3 30.03.2023.

    Stimac je za ove ljige gospodin

Komentiraj...
Vidi sve komentare