To je to što me zanima!

Navijači pomažu: Ne mogu na stadion, ali kupuju ulaznice...

TRANSFERI Mirko Oremuš ide na posudbu u izraelski Bnei Sakhnin, a Elezu propao transfer u Lazio zbog odugovlačenja. Navijači Hajduka pomažu Hajduku
Vidi originalni članak

Navijači Hajduka pokrenuli su akciju pomoći klubu. U drugom pretkolu gledatelji zbog Uefine kazne ne smiju na Poljud, no navijači će svejedno kupovati karte.

- Svi znamo da je Hajduk u teškoj financijskoj krizi i da je svaka lipa važna. Utakmice bez zarade od prodaje ulaznica veliki su udarac za klub. Kupimo svejedno karte i pokažimo što nam znači klub - pišu navijači Hajduka.

Američki investitori su, pak, došli u Zagreb naći će s ljudima iz Ministarstva sporta, ali i dioničarima kluba s kojima će pregovarati o preuzimanju Hajduka. Trener Igor Tudor nada se da će Amerikanci ući u klub jer samo privatni kapital znači spas Hajduka, a isto misli i predsjednik Marin Brbić. No Torcida nije baš sretna tom idejom. Mirko Oremuš odlazi na jednogodišnju posudbu u izraelski Bnei Sakhnin, čime će Hajduk uštedjeti 120.000 eura. Lazio je odustao od dovođenja Ivana Eleza zbog Hajdukova odugovlačenja.

Idi na 24sata

Komentari 88

  • Atletico Madrid 30.06.2013.

    Ne dajte da se Hajduk proda, neka grca u dugovima, neka bude 4-ti na tablicama, ima nade izvuc cemo se, dogodine cemo bit 5-ti, ako Bog da.. Nemojte prodavat Hajduk kroz 3-4 godine cemo se borit za ostanak u prvoj ligi.. Nemojte prodat Hajduk, mi imamo mladost, koju mozemo prodat čim zabije dva gola, mi zaradimo po sto tisuća prodajom... Nemojte prodat Hajduk, pitajte Torcidu sta napravit, mahom školovani ljudi, ti isti koji za cijenu jedne svoje piš*ive ulaznice naprave štetu klubu za cijenu 10 000 ulaznica, svojim huliganizmom... Nemojte prodat Hajduk, ugasit ce se on sam, jedanput ga je spasila bas spomenuta Torcida, zapravo, da Torcida nije ono šta je, izrazito strastvena navijačka skupina, mislim da bi već ugasili klub.. Najžalosnije je što se klub nemoze sam izvuć iz krize, spominjana mladost i dica su nebruseni dragulji koji vrijede jako malo s obzirom koju bi cijenu mogli dosegnuti da ostanu u klubu, ali klub ih nemoze plaćati i pusta ih za male novce, sve se vrti u krug a Hajduk samo tone, kao bušilica usmjerena u pod...

  • 29.06.2013.

    čuj pomaže, a zbog koga nema prihoda od ulaznica?!? pa koju kaznu su platili ovako neće ni 10-ti dio nadoknadit

  • TemperHoof 29.06.2013.

    Ako se tim amerima toliko svida hajduk kao sta govore,onda se moze dogovoriti neka vrsta suradnje i ulaganja. Ali Hajduk nije na prodaju,nikad nije bia i nikad nece biti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare