To je to što me zanima!

Navijači 'potjerali' Bartona iz West Hama, on im se zahvalio

Brojne poruke navijača West Hama kojima su poručili čelnicima kluba da ne dovode Joeya Bartona očito su upalile. Klub je ipak odustao od problematičnog veznjaka
Vidi originalni članak

Slavenu Biliću propao je još jedan transfer. Nakon što mu je dolazak napadača Raula Jimeneza propao jer je ovaj zaspao, sada mu propada i Joey Barton.

Iako se još ne navodi službeni razlog, čini se kako je West Ham od zločestog dečka engleskog nogometa odustao zbog pritiska navijača. West Hamovi navijači bombardirali su 'čekićare' zahtjevima da odustanu od dovođenja Bartona iako je ovaj već imao dogovoren liječnički pregled u Londonu. I u klubu su ih poslušali, a Barton se porukom u video 'zahvalio' navijačima i poželio sreću West Hamu.

- Želim se zahvaliti brojnim navijačima West Hama na ljubaznim porukama na društvenim mrežama. S karakterom poput moga očito je da će biti nekih koji nisu tako ljubazni prema meni. No tako je to kod mene ovih dana - rekao je Barton te nastavio:

- Činilo mi se da bi West Ham bio dobar klub za mene. Uvijek sam uživao igrati na Boleyn Groundu pred navijačima koji jako dobro poznaju nogomet. Osjećao sam da mogu donijeti nešto ovoj momčadi, no čini se kako nam nije bilo suđeno u ovom trenutku. Želim vam svu sreću - zaključio je.

Za njega se zanimala i Aston Villa, a u klub bi došao bez odštete nakon što mu je istekao ugovor s QPR-om.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • buco7 12.08.2015.

    Igrač zbog kojeg cijenim engleski nogomet. Pravi Englez, prgav, bespoštedan... Po meni i igračina i ljudina, to što nekima smeta što je nekada prgav je druga stvar... Joey care

  • strmi007 12.08.2015.

    Dobro su i postupili

  • IvanDrzanic 12.08.2015.

    Koliki god luđak bio cijeni navijače,Machado srami se

Komentiraj...
Vidi sve komentare