To je to što me zanima!

Navijači preuzeli NO Hajduka: Potvrđeno je novih 7 članova

Ostat će zapamćeno da je ova gradska vlast zapravo omogućila navijačima upravljanje klubom odnosno da oni biraju Nadzorni odbor, rekao je Željko Kerum
Vidi originalni članak

Splitsko gradsko vijeće jednoglasno je potvrdilo izbor sedmorice članova u novi Hajdukov Nadzorni odbor koji su prihvaćeni u paketu. Svi su uvjereni da će NO Hajduka poslužiti svrsi da navijači imaju kontrolu nad upravljanjem kluba, a to je naglasio i Željko Kerum.

- Ostat će zapamćeno da je ova gradska vlast zapravo omogućila navijačima upravljanje klubom odnosno da oni biraju Nadzorni odbor - rekao je Kerum i dodao:

Nisam upućen u poslovanje svih gradskih firmi, ali znam da Uprava radi dobro.

Vijećnici su od uprave kluba zatražili da ih se pozove na redovnu skupštinu 22. studenog kako bi se bolje upoznali s financijskom situacijom u klubu. Naime neki vijećnici su prigovorili kako izvještaje o financijskom poslovanju Hajduka nisu vidjeli čak godinu i pol dana iako je grad Split većinski vlasnik i vijećnici bi trebali dobivati izvješća svakih šest mjeseci.

Sjednicu je pokušao 'zamutiti' Luka Roguljić iz HSP-a navodeći kako je klub u financijskim dubiozama. Brzo ga je srezala predsjednica gradskog vijeća Nevenka Bečić rekavši kako to nije tema i kako može zatražiti raspravu o tome na nekoj od sljedećih sjednica.

Roguljić se nije dao pa se umiješao i Kerum.

- Ti pošto poto hoćeš biti u centru pažnje. Nemoj me provocirati bez ikakvog razloga - završio je gradonačelnik Splita. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • DANNYBOY_1 17.11.2011.

    "kompromisa nema,oćemo titulu"...ha??..WTF???...ahahahahahahahahahahahaha...merry christmas and ho-ho-hoooouuu...

  • Spužva 17.11.2011.

    I tako će na čelu Hajduka umisto kriminalaca iz HDZ-a, bit kriminalci iz Torcide (koji su u HDZ-u).

  • beejesan 17.11.2011.

    Kerum je ovaj potez povukao kako bi privukao što više glasača za listu HDZ-a na kojoj je i on. Poslije izbora ide povratak na staro.

Komentiraj...
Vidi sve komentare