Obavijesti

Sport

Komentari 4

Navijači preuzeli NO Hajduka: Potvrđeno je novih 7 članova

Navijači preuzeli NO Hajduka: Potvrđeno je novih 7 članova
1

Ostat će zapamćeno da je ova gradska vlast zapravo omogućila navijačima upravljanje klubom odnosno da oni biraju Nadzorni odbor, rekao je Željko Kerum

VIDEO

Splitsko gradsko vijeće jednoglasno je potvrdilo izbor sedmorice članova u novi Hajdukov Nadzorni odbor koji su prihvaćeni u paketu. Svi su uvjereni da će NO Hajduka poslužiti svrsi da navijači imaju kontrolu nad upravljanjem kluba, a to je naglasio i Željko Kerum.

- Ostat će zapamćeno da je ova gradska vlast zapravo omogućila navijačima upravljanje klubom odnosno da oni biraju Nadzorni odbor - rekao je Kerum i dodao:

Nisam upućen u poslovanje svih gradskih firmi, ali znam da Uprava radi dobro.

Vijećnici su od uprave kluba zatražili da ih se pozove na redovnu skupštinu 22. studenog kako bi se bolje upoznali s financijskom situacijom u klubu. Naime neki vijećnici su prigovorili kako izvještaje o financijskom poslovanju Hajduka nisu vidjeli čak godinu i pol dana iako je grad Split većinski vlasnik i vijećnici bi trebali dobivati izvješća svakih šest mjeseci.

Sjednicu je pokušao 'zamutiti' Luka Roguljić iz HSP-a navodeći kako je klub u financijskim dubiozama. Brzo ga je srezala predsjednica gradskog vijeća Nevenka Bečić rekavši kako to nije tema i kako može zatražiti raspravu o tome na nekoj od sljedećih sjednica.

Roguljić se nije dao pa se umiješao i Kerum.

- Ti pošto poto hoćeš biti u centru pažnje. Nemoj me provocirati bez ikakvog razloga - završio je gradonačelnik Splita. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj  posao'
NEPOTREBNA SCENA

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina
VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.