To je to što me zanima!

Navijači Rome pjevali malom Alfieju: Počivaj s anđelima...

SVAKA ČAST Talijanski navijači imali su i transparent za malog engleskog heroja, Alfieja Evansa, dvogodišnjeg dječaka čija je patnja, borba, na koncu i smrt, ganula cijeli svijet.
Vidi originalni članak

Navijači Rome uoči uzvratne utakmice Lige prvaka protiv Liverpoola u Rimu oprostili su se od malog heroja, engleskog dječaka Alfieja Evansa (2). 

- Zbogom, mali Alfie, počivaj s anđelima - pisalo je na transparentu. 

POTRESAN KRAJ Trenuci prije smrti: Otac je Alfieju davao umjetno disanje

Talijanski navijači iznenadili su Engleze transparentom, a u nekoliko su navrata i skandirali dječaku čija je borba i patnja ganula cijeli svijet.

 

Mama i tata zaspali uz njega

Alfie Evans (2) obolio je sa šest mjeseci od rijetke degenerativne bolesti. Definitivna dijagnoza nikad nije potvrđena, ali sumnja se na sindrom mijelodisplazije, skupine  poremećaja povezane s disfunkcijom koštane srži.

Roditelji Tom i Kate James vodili su pravnu bitku da ga iz Engleske presele na liječenje u Italiju, ali sud je to odbio uvaživši mišljenje liječnika da bi to bilo patnja za dječaka koji se, prema njihovu mišljenju, nije mogao izliječiti.

KRAJ TUŽNE BITKE 'Slomljeni smo': Umro Alfie (2) kojeg su isključili s aparata...

Isključili su ga s aparata, a maleni borac Alfie još je neko vrijeme samostalno disao što je iznenadilo liječnike.

Roditelji su s njim proveli zadnje trenutke u krevetu, kad je prestao disati, otac ga je 10 minuta pokušavao oživjeti, a onda je sa suprugom legao uz njega...

Idi na 24sata

Komentari 20

  • simunicevdom 04.05.2018.

    Sta reci pocivao u miru. A svaka cast za navijace Rome. Jedino njima zelim da osvoje Champions ligu

  • legica1992 04.05.2018.

    Jadno dijete i roditelji :( pocivao u miru anđele mali. Ljecnici nikada nisu postavili definitivnu dijagnozu, katastrofa, a bitno da sudac nije dopustio ljecenje u Italiji zbog misljenja ljecnika. Ko zna sto su ljecnici zbrljavili, krivo ljecili ili tko zna sto pa su se bojali da se to ne otkrije. Uzas..

  • 1984vepar 03.05.2018.

    Ljudi smo svi al treba bit covjek

Komentiraj...
Vidi sve komentare