To je to što me zanima!

Navijači se konačno probudili, Dinamo ih - ugasio! Jakiroviću zvižduci, igračima pljesak...

Sergeja Jakirovića opet su s terena ispratili zvižducima, dok su igrači Dinama dobili pljesak i istočne i zapadne tribine. 'Modri' su večeras prvi put šutirali u 40. minuti, a sanjaju naslov prvaka!?
Vidi originalni članak

Dinamo je oped podbacio. Baš kao i cijele sezone, "modri" su poslije jedne dobre, odigrali jednu lošu utakmicu. Remizirali kod Lokomotive 2-2, a tim bodom nitko u Maksimiru neće biti zadovoljan. Sergej Jakirović je na kraju utakmice dobio velike zvižduke, trener "modrih" ni drugi put u dva tjedna nije uspio dobiti "lokose". A igrači su s terenra ispraćeni pljeskom.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 7

  • mislim 11.02.2024.

    Dovodite vi ove Japance i Albance koji neznaju loptu primit već se ona odbija od njih a pustite Brekala da ode u Hajduk nesposobnjakovići jedni

  • baba strumpf 11.02.2024.

    Kao Hođa vrhunsko pojaćanje, a lik totalni promašaj na kraju kakva uprava takav trener,kakav trener takvi igraći i nema su tu više što dodati nego samo baj baj naslove Rijeka i Hajduk zahvaljuju treneru Dinama .

  • mislim 10.02.2024.

    Mišić žuri s loptom to nepaše ovim lijenčinama u napadu oni bi to polako i zato ovaj griješi u dodavanju a šta reći za Petkovića da nije dao golove sve i jedan duel izgubio o Zagorcu netreba trošit riječi tri četir igrača u napadu on daje loptu ristovskom Baturina sam s tri stopera lokomotive on ispucaje loptu traži Baturinu a da Mišić nije uklizo lokomotiva bi pobjedila 3:2 jer Dinamo nije imao nijednu šansu u drugom dijelu

Komentiraj...
Vidi sve komentare