To je to što me zanima!

Navijači su izabrali: Oršić je najbolji igrač Dinama. Klub dao fanovima da izaberu boju dresa

Osobno mi je i prva nagrada u životu jer još nisam nigdje bio najbolji. Najdraži gol? Protiv West Hama, tom smo pobjedom okrenuli atmosferu u ekipi nabolje, rekao je Oršić
Vidi originalni članak

Mislav Oršić najbolji je igrač Dinama u prvom dijelu sezone, izglasali su navijači zagrebačkog kluba.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dinamo je na svojim službenim kanalima otvorio anketu, a u istoj je svoj glas dalo više od 5000 navijača. Njih 34,7 posto odlučilo je da je Oršić ostavio najbolji dojam na terenu.

MODRI TRAŽE NOVO RJEŠENJE Bio je i u Međugorju, sve je dogovorio pa iznenada odustao: Jozak ipak ne dolazi u Dinamo NISU ZADOVOLJNI Dinamo: Kazna za Hajdukove igrače je preblaga. Pa Livaja se nije ni ispričao u javnosti...

- Hvala svima koji su glasali za mene, jako mi puno znači ova nagrada jer je od navijača. Osobno mi je i prva u životu jer još nisam nigdje bio najbolji. Najdraži gol? Protiv West Hama, tom smo pobjedom okrenuli atmosferu u ekipi nabolje - rekao je Oršić čiji je spomenuti gol Uefa proglasila drugim najboljim u grupnoj fazi Europske lige.

Istovremeno, Dinamo je pozvao navijače, vlasnike $DZG fan tokena, da u aplikaciji Socios.com sudjeluju u novoj anketi u kojoj se bira boja gostujućeg dresa za sezonu 2022./2023.

U ovom izboru navijači mogu glasati za jednu od tri opcije boje gostujućeg dresa, a to su bijela, narančasta i menta. Predloženi izbori morali su biti usklađeni s kriterijima i propozicijama hrvatskih i Uefinih natjecanja, a što znači da boja gostujućeg dresa mora biti u potpunoj suprotnosti u odnosu na boju prvog odnosno plavog dresa.

Radi se o izboru temeljne boje drugog odnosno gostujućeg dresa, dok o finalnom dizajnu i uzorcima odlučuju sponzor Adidas i Dinamo naknadno.

 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • balkanac brda 18.12.2021.

    jesu oba glasala za dres?

  • MatijaKezele 17.12.2021.

    do nedavno ste ga pljuvali a sad ga za dvije dobre utakmice uzdižete. ademi i ivanušec pa tri mjesta prazno

  • Blaž Bahat 17.12.2021.

    vracamo bijeli rezervni, predlažem plavu dijagonalu crtu preko, nešto kao river plate kak ima crvenu

Komentiraj...
Vidi sve komentare