Sport

Komentari 60

Navijači su izabrali: Oršić je najbolji igrač Dinama. Klub dao fanovima da izaberu boju dresa

Navijači su izabrali: Oršić je najbolji igrač Dinama. Klub dao fanovima da izaberu boju dresa

Osobno mi je i prva nagrada u životu jer još nisam nigdje bio najbolji. Najdraži gol? Protiv West Hama, tom smo pobjedom okrenuli atmosferu u ekipi nabolje, rekao je Oršić

Mislav Oršić najbolji je igrač Dinama u prvom dijelu sezone, izglasali su navijači zagrebačkog kluba.

Dinamo je na svojim službenim kanalima otvorio anketu, a u istoj je svoj glas dalo više od 5000 navijača. Njih 34,7 posto odlučilo je da je Oršić ostavio najbolji dojam na terenu.

- Hvala svima koji su glasali za mene, jako mi puno znači ova nagrada jer je od navijača. Osobno mi je i prva u životu jer još nisam nigdje bio najbolji. Najdraži gol? Protiv West Hama, tom smo pobjedom okrenuli atmosferu u ekipi nabolje - rekao je Oršić čiji je spomenuti gol Uefa proglasila drugim najboljim u grupnoj fazi Europske lige.

Istovremeno, Dinamo je pozvao navijače, vlasnike $DZG fan tokena, da u aplikaciji Socios.com sudjeluju u novoj anketi u kojoj se bira boja gostujućeg dresa za sezonu 2022./2023.

U ovom izboru navijači mogu glasati za jednu od tri opcije boje gostujućeg dresa, a to su bijela, narančasta i menta. Predloženi izbori morali su biti usklađeni s kriterijima i propozicijama hrvatskih i Uefinih natjecanja, a što znači da boja gostujućeg dresa mora biti u potpunoj suprotnosti u odnosu na boju prvog odnosno plavog dresa.

Radi se o izboru temeljne boje drugog odnosno gostujućeg dresa, dok o finalnom dizajnu i uzorcima odlučuju sponzor Adidas i Dinamo naknadno.

 

Najčitaniji članci