To je to što me zanima!

Navijači su rekli svoje: Rakitiću ovacije prepunog Nou Campa!

Ljude se može varati u mali milijun stvari, ali ako se baš svi dignu na noge da bi iskazali poštovanje jednom čovjeku onda je poruka jasna. Navijači misle da Rakitić treba ostati
Vidi originalni članak

Sama činjenica da je Ernesto Valverde postavio Ivana Rakitića u Barcinih startnih 11 protiv Borussije Dortmund u Ligi prvaka bila je blago šokantna.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naš Raketa je ove sezone Barceloni - nebitni višak. Sportski direktor Abidal javno je obznanio: 'Rakitiću smo rekli da se na njega više ne računa'.

I onda dođe večer Lige prvaka, Valverde bogtepita zašto odluči Vatrenog staviti od 1. minute, a kada ga je odlučio zamijeniti: u 78. minuti cijeli se Camp Nou diže na noge i ovacijama pozdravlja Hrvata koji je toliko toga dobroga napravio u Barcinom dresu!

Razvučeni su i navijački transparenti podrške Rakitiću.

LIGA PRVAKA Lovren otkinuo bod Napoliju, Barca razmontirala Borussiju

A narod se može varati u mali milijun stvari (pogledajte samo nas kakvu si vlast biramo iz godine u godinu), ali desetine tisuća na tribinama ne može se prevariti.

Ako se baš svi dignu na noge da bi iskazali poštovanje jednom čovjeku onda je jasno da je to poštovanje 100% zasluženo.

Ukratko: navijači su rekli svoje, za njih je Raketa bio i ostao klasa za Barcelonu. Navijači misle da Rakitić treba ostati.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 
Idi na 24sata

Komentari 28

  • čoviksjuga 28.11.2019.

    Na 0 : 0 katastrofalno pogriješio ali suigrač skinuo loptu sa crte gola. Poslije toga solidan. Sve u svemu vrijeme je da spakira kofere ako je pametan !

  • cicinakitu 28.11.2019.

    Prvih 20min mene je bilo stid kako je rakitic igrao...

  • zvolen 28.11.2019.

    A sada zvijezda večeri - Koli - pjevačica sa Pantovcaka i njezin novi hit : Ne može nam niko ništa - jači smo od sudbine ...!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare