To je to što me zanima!

Navijači u zatvoru do srijede, Cvrk okrivio Bad Blue Boyse

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Hrvatski navijači koje je talijanska policija uhitila nakon nereda na San Siru, izaći će pred istražnog suca u srijedu. Do tada će biti u milanskom zatvoru San Vittore
Vidi originalni članak

Prema navodima talijanskih medija , 16 odraslih i jedan maloljetni navijač u srijedu će izaći pred istražnog suca zbog nereda na San Siru tijekom utakmice Italije i Hrvatske. Ovih 16 navijača bit će u milanskom zatvoru San Vittore , dok će maloljetnik do suočavanja s istražnim sucem biti pod posebnom brigom u skladu s propisima koji se primjenjuju u slučaju maloljetnika.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatski navijači u 75. minuti utakmice prekinuli su susret na San Siru. Bacali su bengalke na travnjak i tukli se s policijom. Nereda je bilo i nakon utakmice. Na San Siru je bilo oko 6000 naših navijača. Povjerenik za sigurnost u Hrvatskom nogometnom savezu, Zoran Cvrk, okrivio je Bad Blue Boyse.

- Na stadion je došlo oko 300 Bad Blue Boysa. Oni su stigli u svojoj organizaciji. Nisu kupili ulaznice preko Hrvatskog nogometnog saveza i nisu došli s ostalim navijačima. Talijanski kolege kupovali su im ulaznice - prenose Cvrkovu izjavu talijanski mediji.

Hrvatski izbornik Niko Kovač nakon utakmice ispričao se Talijanima. Ne boji se da će nam Uefa oduzeti bodove kao što je to bio slučaj sa srpskom reprezentacijom.

- Kazne? Naravno da očekujemo Uefinu kaznu. Ali nema razloga da nam oduzimaju bodove. Ispričao sam se našim domaćinima. Bio sam razočaran i bespomoćan. Stadion nije mjesto za ovakve ljude - rekao je Niko Kovač, prenosi BBC.

Idi na 24sata

Komentari 313

  • krapinek 18.11.2014.

    da li oni sada u pritvoru razmišljaju kako je njihovim roditeljima ili su oni djelomično krivi za ponašanje svoje djece. kako je ovaj maloljetnik sam u italiji na utakmici

  • zc1 18.11.2014.

    otvorimo opet goli otok , pa nek se tamo iživljvaju

  • zokinjo 18.11.2014.

    Navijač nije isto što i huligan i kriminalac

Komentiraj...
Vidi sve komentare