To je to što me zanima!

Navijači u Rusiju došli obučeni kao Neymar, Messi i Ronaldo...

Svjetsko prvenstvo počinje za samo dva dana, a navijači su očekivano već poharali Rusiju. Neki su bili veoma kreativni pa su tako trojica prijatelja došli prerušeni u Neymara, Messija i Ronalda
Vidi originalni članak

Samo dva dana dijeli nas od jednog od najvećih sportskih događaja - Svjetskog nogometnog prvenstva. Od 14. lipnja u 15. srpnja u Rusiji će se za naslov svjetskog prvaka boriti 32 reprezentacije, a navijači iz raznih dijelova svijeta već su pristigli bodriti svoje igrače.

Dok su neki od njih opremljeni 'samo' dresovima, šalovima, zastavama... neki su odlučili otići korak dalje i prerušiti se u svoje omiljene igrače. Tako su trojica prijatelja u Rusiju došli od glave do pete obučeni u ponajbolje igrače svijeta - Brazilca Neymara, Argentinca Lionela Messija i Portugalca Cristiana Ronalda.

Na Snapchatu su objavili kako je to izgledalo, a razliku između kopije i originala zaista je, na prvu, teško uočiti. Iako je malo nejasno od kuda ovi kreativci dolaze, mora se priznati da su si stvarno dali truda...

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Kolllegah 13.06.2018.

    LGBT populacija oni su isto kao onaj luka sto pjeva sto je jedino u zagrebu smijesan jel purgeri nemaju humora pa im sve smijesno a u bosni i u srbiji se takvi ljudi zovu LGBT (.ederi)

Komentiraj...
Vidi sve komentare