To je to što me zanima!

Navijači West Hama rasistički su vrijeđali Mohameda Salaha

West Ham je odličnom igrom na terenu uspio remizirati s Liverpoolom (1-1), ali taj uspjeh uništili su navijači 'čekićara' svojim rasističkim uvredama prema Liverpoolovom nogometašu Mohamedu Salahu
Vidi originalni članak

U trenutku kad je Mohamed Salah na utakmici West Hama i Liverpoola izvodio korner, s tribina West Hamovog stadina čule su se rastitičke uvrede koje ni ne želimo prenositi, a imaju veze s igračevom vjeroispovijesti.

Uprava West Hama odmah je pokrenula istragu o počinitelju spomenutog djela, a također su se ispričali Salahu. Jedan navijač West Hama samo je snimao Salaha kako izvodi korner, ali njegov je video 'oplemenio' rasistički nastrojen kolega s tribine.

>>VIDEO POGLEDAJTE OVDJE<<

Ovakvi idioti ne zaslužuju biti dio društva

- Gadi mi se ovo što se dogodilo. Ljudi poput ovih idiota ne zaslužuju mjesto u našem društvu, a pogotovo ne dolaziti na nogometne utakmice - napisao je vlasnik videa na svom Twitter profilu.

U svojoj službenoj objavi čelnici West Hama poručili su kako klub ima nultu toleranciju an bilo koji oblik nasilnog ponašanja i kako će počinitelji ovog kaznenog djela biti prijavljeni policiji te će dobiti doživotnu zabranu ulaska na stadion.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • 07.02.2019.

    A on neće dijelit svlacionicu sa izraelcom?

  • Dinko Šakić 06.02.2019.

    Rasizam je kad plaćaš sportski paket a ne možeš gledati el classico

  • kele2 06.02.2019.

    Koga briga što delikventi govoru

Komentiraj...
Vidi sve komentare