To je to što me zanima!

Navijačima uvaljuje 'srednjak', napada suce i udara nemoćne

KRATAK FITILJ Turan Arda obračunava se sa svima. Izbornik Turske, pomoćni sudac ili novinar od 70 godina, njemu nije bitno. Potjeran je iz reprezentacije i zatim je objavio kako više neće igrati za Tursku
Vidi originalni članak

Gotovo svaki klub ili reprezentacija imaju svog 'zločestog dečka', nekog tko je zadužen za česta ponavljanja nepodopština. Ono što je Italiji Mario Balotelli, to je za Tursku Arda Turan.

Obojica, neosporno sjajni nogometaši, često se nalaze u centru pažnje zbog stvari izvan terena.

Ponajbolji turski igrač koji je ovog siječnja ušao u 30. ljeto života, nalazi se na izlaznim vratima Barcelone, a prije nego li je napustio klub, napustio je i - reprezentaciju.

Opet!

Nakon jučerašnjeg incidenta i sukoba s novinarom u zrakoplovu, izbornik turske reprezentacije, Fatih Terim, poslao je Ardu Turana kući.

Nakon toga, igrač je objavio odlazak u reprezentativnu mirovinu. Kakav neslavan kraj...

Veznjak Barcelone je verbalno, ali i fizički napao turskog novinara nakon jučerašnje prijateljske utakmice protiv Makedonije.

Nogometaš se oglasio na Instagramu nakon napada i objavio kako ne zna da li je napravio ispravno, ali vjeruje kako je napravio časnu stvar. 

Na Euru su mediji pisali kako su Arda Turan i još neki igrači zahtijevali premije, a nakon EP-a izbornik Fatih Terim nije pozvao za početak kvalifikacija Turana, Buraka Yilmaza, Gokhana Gonula, Selçuka Inana, Canera Erkina i Hakana Baltu.

Na istom je natjecanju Arda imao okršaj protiv navijača za vrijeme utakmica protiv Češke i Španjolske, pokazivao im je i 'srednjaka'.

Za to je zaradio velike zvižduke.

VIDEO

Da je ofenzivac doista 'tankog fitilja', svjedoči i scena koju je napravio igrajući za Atletico Madrid. Baš protiv Barcelone gađao je pomoćnog suca kopačkom...

VIDEO

Turska se nalazi u kvalifikacijskoj skupini za SP zajedno s Hrvatskom, a u nedjelju ih očekuje susret protiv Kosova. 
 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ivan126 07.06.2017.

    Turčin ko turčin

  • Vexido 06.06.2017.

    tipicni balkanac ..oh wait ...

  • Matija1611 06.06.2017.

    Ovoga vraga nemozes istjerati iz Barcelone ni suzavcem.... NIŠTA nije donio Barceloni ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare